طرز تهیه سینه مرغ خوشمزه با پنیر خامه‌ای و اسفناج

کد مطلب 2273 1399-06-11 22:59
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

کتاب کاله/ اگر می‌خواهید یک غذای خوشمزه برای میان وعده آماده کنید، یا قصد دارید شام امشب را ساده و سبک اما انرژی بخش برگزار کنید، سینه مرغ با پنیر خامه‌ای و اسفناج یکی از غذاهای ایده آل برایتان است. با ما همراه باشید و روش درست کردن سینه مرغ خوشمزه را یاد بگیرید



کتاب کاله/ اگر می‌خواهید یک غذای خوشمزه برای میان وعده آماده کنید، یا قصد دارید شام امشب را ساده و سبک اما انرژی بخش برگزار کنید، سینه مرغ با پنیر خامه‌ای و اسفناج یکی از غذاهای ایده آل برایتان است. با ما همراه باشید و روش درست کردن سینه مرغ خوشمزه را یاد بگیرید. این غذای خوشمزه با وجود پنیری بودنش کالری بالایی ندارد و اگر رژیم غذایی سالمی را انتخاب کرده باشید هم می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی شما در بشقاب تان جا بگیرد.

مواد لازم برای تهیه سینه مرغ خوشمزه
پنیر خامه‌ای 85 گرم
اسفناج (خردشده)200 گرم
سیب زمینی (برش خورده چیپسی مانند)550 گرم
پیاز بزرگ (خردشده)یک عدد
سینه مرغ بدون استخوان چهار تکه
سیر (خردشده)چهار حبه
زیتون (خردشده)هشت عدد
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی به مقدار لازم
جوز هندی به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سینه مرغ خوشمزه
مرحله اول
فر را روشن کنید و دمای آن را روی 220 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. یک کاسه بزرگ بردارید و پیازهای خردشده را درون آن بریزید. روی پیازها آب جوش بریزید و به مدت 15 دقیقه زمان بدهید تا نرم شوند.
مرحله دوم
پنیر خامه‌ای، اسفناج‌های خردشده، جوز هندی و کمی فلفل سیاه را درون کاسه ریخته و خوب ترکیب کنید. سپس مواد را روی سینه‌های مرغ قرار دهید. درنهایت گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف کرده و روی مواد بگذارید.
مرحله سوم
آب کاسه حاوی پیازها را خالی کنید. سپس پیازها را با سیب زمینی‌های برش خورده، سیر، زیتون، روغن زیتون و فلفل سیاه ترکیب کنید. این بار هم می‌خواهیم طرز تهیه سینه مرغ در فر را به شما آموزش دهیم، اما برای این کار روش متفاوتی را در نظر گرفته‌ایم که در ادامه با شما درمیان می‌گذاریم.
مرحله چهارم
قالب مورد نظرتان را چرب کنید. سپس مخلوط سیب زمینی را درون قالب قرار دهید. سینی را به مدت 25 دقیقه درون فر بگذارید. سپس سینه‌های مرغ را روی سیب زمینی‌ها قرار دهید، و سینی را 20 دقیقه دیگر درون فر بگذارید.
مرحله پنجم
در این مرحله مرغ‌ها و گوجه گیلاسی‌های روی آن‌ها کاملاا پخته شده‌اند و غذا آماده سرو است. می‌توانید این غذا را به‌تنهایی سرو کنید. یا اینکه مرغ‌ها را روی کمی کاهو بگذارید و یک غذای متفاوت داشته باشید.
چند نکته
به‌جای گوجه گیلاسی می‌توانید از گوجه‌های برش خورده هم استفاده کنید.
به‌جای روغن زیتون می‌توانید از روغن کنجد یا روغن آفتابگردان هم استفاده کنید.
می‌توانید بدون گوجه هم این غذا را آماده کنید.
منبع: bbcgoodfood



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :