صبحانه/ آموزش تهیه کیک انگور

کد مطلب 2276 1399-06-11 23:02
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای ۱۰ نفر
2 پیمانه ونیم آرد
1 لیوان آب انگور طبیعی
1 لیوان شکر
1 لیوان روغن
1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
4 عدد تخم مرغ
وانیل مقداری
مراحل
همه مواد باید هم دمای محیط باشن.ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو با هم مخلوط میکنیم



کوکپد/ مواد لازم برای ۱۰ نفر
2 پیمانه ونیم آرد
1 لیوان آب انگور طبیعی
1 لیوان شکر
1 لیوان روغن
1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
4 عدد تخم مرغ
وانیل مقداری
مراحل
همه مواد باید هم دمای محیط باشن.ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو با هم مخلوط میکنیم.وبا همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا پف کنه وکرمی رنگ بشه.بعد روغن وآب انگور رو افزوده مقداری میزنیم.آرد و بکینگ پودر رو که از قبل مخلوط کرده وسه مرتبه الک شده رو کم کم اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم.داخل قالب چرب شده مایه کیک رو میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به ۴۵دقیقه قرار میدیم تا بپزه.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :