آموزش تهیه کلوچه کنجدی

کد مطلب 2287 1399-06-11 23:13
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
 1 پیمانه پودر شکر
2 عدد تخم مرغ
3 پیمانه آرد سفید
3 ق غذاخوری پر ماست شیرین
1/4 ق چایخوری پودر هل
1/2 ق چایخوری وانیل
1/4 ق چایخوری نمک
به مقدار لازم کنجد
1 ق غذاخوری بیکینگ پودر
3/4 پیمانه روغن مایع
مراحل
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر را با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم



کوکپد/ مواد لازم
 1 پیمانه پودر شکر
2 عدد تخم مرغ
3 پیمانه آرد سفید
3 ق غذاخوری پر ماست شیرین
1/4 ق چایخوری پودر هل
1/2 ق چایخوری وانیل
1/4 ق چایخوری نمک
به مقدار لازم کنجد
1 ق غذاخوری بیکینگ پودر
3/4 پیمانه روغن مایع
مراحل
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر را با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کند. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد،نمک،وانیل را سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم و با پودر هل به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک تقریبا مثل غلظت حلوا باید باشد.
نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدهیم. از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدهیم و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطانیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه داخل فر میگذاریم.
امیدوارم کلوچه کنجدی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :