فوت آشپزی/ چطور دیگچه مشهدی را برای محرم خوشمزه بپزم؟

کد مطلب 2301 1399-06-11 23:27
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ یگچه یکی از دسرهای ایرانی است که به تناسب درمناسبت های مذهبی هم به عنوان نذری تهیه می‌شود. شما می توانید به دلخواه خودتان از شیر بیشتری برای تهیه این دسر استفاده کنید زیرا حالت ژله ای و لرزان بیشتری به این دسر می دهد



خراسان/ یگچه یکی از دسرهای ایرانی است که به تناسب درمناسبت های مذهبی هم به عنوان نذری تهیه می‌شود. شما می توانید به دلخواه خودتان از شیر بیشتری برای تهیه این دسر استفاده کنید زیرا حالت ژله ای و لرزان بیشتری به این دسر می دهد.
1- با توجه به میل و ذائقه خود از شکر کمتر یا بیشتر و به جای کره می توانید از روغن های معمولی استفاده کنید.
2- استفاده از پودر هل و زعفران در این دسر اختیاری است.
3- بهتراست از قابلمه نچسب استفاده کنید تا موقع برش و زیر و رو کردن دسر راحت باشید.
4- بعد از دم کشیدن دیگچه کمی به آن زمان بدهید تا خنک تر و راحت تر از قالب جدا شود.
5- به جای استفاده از قابلمه معمولی، از قالب های نسوز برای این دسر استفاده کنید. البته باید کف آن را حتما چرب کنید و بعد در فر قرار دهید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :