کیک خیس موز و گردو

کد مطلب 2307 1399-06-11 23:33
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/  مواد لازم
 2 و یک چهارم پیمانه آرد
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شیرموز
1 عدد موز
1/2 پیمانه روغن
نوک ق چایخوری وانیل
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه گردو خردشده
2 ق چایخوری بیکینگ پودر
مراحل
برای درست کردن کیک خیس موز و گردو ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در این فاصله مایه کیک را آماده کنید



کوکپد/  مواد لازم
 2 و یک چهارم پیمانه آرد
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شیرموز
1 عدد موز
1/2 پیمانه روغن
نوک ق چایخوری وانیل
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه گردو خردشده
2 ق چایخوری بیکینگ پودر
مراحل
برای درست کردن کیک خیس موز و گردو ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در این فاصله مایه کیک را آماده کنید. تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن دستی یا برقی روی دور متوسط انجام دهید.
سپس شیرموز و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید. بعد از سه بار الک کردن باید مقدار آرد ۲ و ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار باشد. ترکیب آرد بیکینگ پودر را به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و حین اضافه کردن با لیسک مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود.
موز و گردوی خرد شده را هم به عنوان فیلینگ کیک به مایه کیک خیس موزی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
کف و دیواره‌های قالب کیک را چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بیندازید. بهترین نوع قالب برای درست کردن انواع کیک خیس قالب کمربندی است، چون کیک خیلی راحت از این قالب‌ها جدا می‌شود. مواد مایه کیک خیس موزی را در قالب کمربندی بریزید. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد. 
در صورت تمایل کیک خیس موزی را با به خصوص اگر به عنوان کیک تولد استفاده می‌کنید با خامه فرم گرفته قنادی یا شکلات آب کرده تزیین کنید. 
 کیک موز و گردو را به جای درست کردن در قالب کیک در قالب کاپ کیک هم می‌توانید درست کنید تا کاپ کیک موز و گردو داشته باشید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :