از تهیه خورشت به پاییز غافل نشوید

کد مطلب 2325 1399-06-11 23:51
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای ۲نفر
300 گرم گوشت مرغ تکه شده
1 قاشق غذاخوری لپه
1 عدد به بزرگ
6 عدد آلو بخارا
1 عددپیاز
1 قاشق چای خوری پررر نمک
کمی زردچوبه و فلفل سیاه
زعفران دم شده
1 قاشق چای خوری رب
1 قاشق غذاخوری سرکه
2 قاشق غذاخوری شکر
مراحل
اول لپه هارو میشوریم و داخل آب یک ساعت میجوشونیم.
 پیاز نگینی خورد میکنیم و سرخ میکنیم و به همراه تکه های مرغ به لپه هامون اضافه میکنیم



کوکپد/ مواد لازم برای ۲نفر
300 گرم گوشت مرغ تکه شده
1 قاشق غذاخوری لپه
1 عدد به بزرگ
6 عدد آلو بخارا
1 عددپیاز
1 قاشق چای خوری پررر نمک
کمی زردچوبه و فلفل سیاه
زعفران دم شده
1 قاشق چای خوری رب
1 قاشق غذاخوری سرکه
2 قاشق غذاخوری شکر
مراحل
اول لپه هارو میشوریم و داخل آب یک ساعت میجوشونیم.
 پیاز نگینی خورد میکنیم و سرخ میکنیم و به همراه تکه های مرغ به لپه هامون اضافه میکنیم.
 نمک زردچوبه اضافه میکنیم و میذاریم چهل دقیقه ای بجوشه.بعدرب زعفران دم شده فلفل سیاه آلوبخارا رو اضافه میکنیم.
 به هارو خورد میکنیم و با شکر به خورشتمون اضافه میکنیم اجازه میدیم تا همه مواد طعمشون مخلوط بشن و خورشت جا بیفته. ده دقیقه قبل از سرو سرکه‌میریزیم.نوش جانتون



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :