آبنبات پولکی زعفرانی

کد مطلب 2344 1399-06-12 00:10
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

مجله دلگرم/ زمان پخت  ۳۰دقیقه
مواد لازم
 1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه آب
پیمانه سرکه1/4
زعفران حل شده در آب جوش:1قاشق سوپ خوری
مراحل
شکر،آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهیدتا شکر آب شودمواد جوشیده،غلیظ شده و قوام پیدا می کند(مواد را روی حرارت زیادهم نزنید تاحالت کریستالی پیدا نکند)
 زعفران را اضافه کنید برای امتحان می توانید کمی از مواد را با قاشق روی یخ بریزیداگر مایع سریع گرفت وحالت شکننده پیدا کردپولکی آماده است
 ان را از روی حرارت برداریدبا یک قاشق مربا خوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید بزنیدتاسرد شود و با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید

.


مجله دلگرم/ زمان پخت  ۳۰دقیقه
مواد لازم
 1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه آب
پیمانه سرکه1/4
زعفران حل شده در آب جوش:1قاشق سوپ خوری
مراحل
شکر،آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهیدتا شکر آب شودمواد جوشیده،غلیظ شده و قوام پیدا می کند(مواد را روی حرارت زیادهم نزنید تاحالت کریستالی پیدا نکند)
 زعفران را اضافه کنید برای امتحان می توانید کمی از مواد را با قاشق روی یخ بریزیداگر مایع سریع گرفت وحالت شکننده پیدا کردپولکی آماده است
 ان را از روی حرارت برداریدبا یک قاشق مربا خوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید بزنیدتاسرد شود و با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :