آموزش تهیه دسر نسکافه

کد مطلب 2346 1399-06-12 00:12
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

کوکپد/ مواد لازم 
شیر 2و نیم لیوان
1 لیوان شکر
3 ق غ پودر ژلاتین
2 ق غ نسکافه
1/4 لیوان آب
200 گرم خامه صبحانه
مراحل
پودر ژلاتین را به همراه ۱/4لیوان آب به روش بن ماری حل میکنیم
 بقیه مواد را داخل قابلمه میریزیم روی حرارت ملایم تا شکر و خامه حل شود
 شعله را خاموش میکنیم و ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم
 بعد از ۲۴ ساعت کناره های دسر را با چاقو جدا میکنیم و قالب را برای حدود ۳۰ ثانیه داخل آب گرم قرار میدهیم و در ظرف سرو بر میگردانیم

.


کوکپد/ مواد لازم 
شیر 2و نیم لیوان
1 لیوان شکر
3 ق غ پودر ژلاتین
2 ق غ نسکافه
1/4 لیوان آب
200 گرم خامه صبحانه
مراحل
پودر ژلاتین را به همراه ۱/4لیوان آب به روش بن ماری حل میکنیم
 بقیه مواد را داخل قابلمه میریزیم روی حرارت ملایم تا شکر و خامه حل شود
 شعله را خاموش میکنیم و ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم
 بعد از ۲۴ ساعت کناره های دسر را با چاقو جدا میکنیم و قالب را برای حدود ۳۰ ثانیه داخل آب گرم قرار میدهیم و در ظرف سرو بر میگردانیم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :