کوکپد/ مواد لازم
شیر 2و نیم لیوان
1 لیوان شکر
3 ق غ پودر ژلاتین
2 ق غ نسکافه
1/4 لیوان آب
200 گرم خامه صبحانه
مراحل
پودر ژلاتین را به همراه ۱/4لیوان آب به روش بن ماری حل میکنیم
بقیه مواد را داخل قابلمه میریزیم روی حرارت ملایم تا شکر و خامه حل شود
شعله را خاموش میکنیم و ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم داخل قالب میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم
بعد از ۲۴ ساعت کناره های دسر را با چاقو جدا میکنیم و قالب را برای حدود ۳۰ ثانیه داخل آب گرم قرار میدهیم و در ظرف سرو بر میگردانیم