میز اردور/ مربای پاییزی با انجیر سیاه

کد مطلب 2381 1399-06-12 15:58
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

ایرنا/ حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید



ایرنا/ حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.
چی لازم دارم:
انجیر سیاهمر: ۱ کیلوگرم
شکر: ۷۰۰ گرم
آب: ۱ لیوان
وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری
چطور بپزم:
۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید.
۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :