برنج دوشاب؛ شیرینی ساده و خوشمزه گیلانی

کد مطلب 2382 1399-06-12 15:59
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

آخرین خبر/ برنج برشته یا برنج دوشاب، یکی از شیرینی های قدیمی و اصیل مردم گیلانه، برنج خیس خورده را با کمی روغن تفت میدن و وقتی خوب طلایی رنگ و برشته شد به آن دوشاب که همان شیره انگور یا خرمالوی جنگلیست اضافه می کنند روی آن را با گردو و فندق کوبیده شده و آب نبات های ریز تزیٔین می کنند اینجا روستای تازه آباد در سیاهکل گیلانه جای همگی خالی خانم هاتف و خواهرشون این برنج دوشاب خوشمزه رو درست کردند.




آخرین خبر/ برنج برشته یا برنج دوشاب، یکی از شیرینی های قدیمی و اصیل مردم گیلانه، برنج خیس خورده را با کمی روغن تفت میدن و وقتی خوب طلایی رنگ و برشته شد به آن دوشاب که همان شیره انگور یا خرمالوی جنگلیست اضافه می کنند روی آن را با گردو و فندق کوبیده شده و آب نبات های ریز تزیٔین می کنند اینجا روستای تازه آباد در سیاهکل گیلانه جای همگی خالی خانم هاتف و خواهرشون این برنج دوشاب خوشمزه رو درست کردند.




این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :