آموزش تهیه کیک گل سرخ

کد مطلب 2398 1399-06-12 19:03
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مناسب برای عصرانه در کنار چای 
زمان تهیه  ۱ ساعت
مواد لازم برای ۸ نفر
2 و1/4پیمانه آرد
1 و1/2پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه شیر یا ماست
گلاب 1ق‌س
3 عدد تخم‌مرغ
بیکینگ‌پودر 1 ق‌م
هل سائیده 1 ق‌س
1/2 پیمانه پودر گل سرخ
مراحل
تخم‌مرغ را در ظرفی با شکر بزنید تا کرمی و کشدار شود.
 روغن،ماست یا شیر ،هل و گلاب را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه با همزن بزنید



کوکپد/ مناسب برای عصرانه در کنار چای 
زمان تهیه  ۱ ساعت
مواد لازم برای ۸ نفر
2 و1/4پیمانه آرد
1 و1/2پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه شیر یا ماست
گلاب 1ق‌س
3 عدد تخم‌مرغ
بیکینگ‌پودر 1 ق‌م
هل سائیده 1 ق‌س
1/2 پیمانه پودر گل سرخ
مراحل
تخم‌مرغ را در ظرفی با شکر بزنید تا کرمی و کشدار شود.
 روغن،ماست یا شیر ،هل و گلاب را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه با همزن بزنید.
 آرد را با بیکینگ پودر الک کنید و با لیسک به مواد اضافه کنید و آرام و از یک جهت مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید و مواد کیک را در قالب بریزید.
 قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۵۰ دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید. در انتها با خاک‌قند تزیین کنید، نوش‌جان



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :