آموزش تهیه خورشت قیمه آلو

کد مطلب 2399 1399-06-12 19:04
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای ۴نفر
350 گرم گوشت گوسفند
4 عدد الو برای هر نفر
1 عدد پیاز
1 پ نخود لپه
2 عدد سیب زمینی
2 قاشق سر پر رب گوجه
1 عدد لیمو
نمک.فلفل



کوکپد/ مواد لازم برای ۴نفر
350 گرم گوشت گوسفند
4 عدد الو برای هر نفر
1 عدد پیاز
1 پ نخود لپه
2 عدد سیب زمینی
2 قاشق سر پر رب گوجه
1 عدد لیمو
نمک.فلفل.ادریه.رزد چوبه به میزان لازم
دارچین کمی به دلخواه
مراحل
پیاز را خرد کرده ودر روغن تفت دادم سپس گوشت را همراه کمی چربی به پیاز اضافه کرده وسرخ کردم ادویجات ونمک.فلفل را اضافه کرده وتفت میدهیم بعد رب گوجه را ریخته وهم میزنیم تا با روغن مخلوط شده ورنگ بگیرد به اندازه کافی اب ریخته ولپه هارو که چندساعت در اب گرم خیساتده بودم ونرم شده بودن به ان اضافه کردم وگذاشتم تا قل بخورد وگوشت ونخود پخته شود بعداز چند قل.. لیمو سیاه را سوراخ کرده وبا سیب های خرد شده در خورشت میاندازیم. وقتی که گوشت پخته شد الو هارو که شسته و در اب خیسانده بودم به خورشت
 اضافه کردم وزیر گاز را کم کرده تا ارام قل بخورد ونرم شوند توجه کنید الو ها نباید زیاد له شوند چون شکل خورشت رو بد فرم میکنه واینکه میتوانید سیب زمینی هارو خلالی کرده وجدا در روغن سرخ کنید وبعد به خورشت اضافه کنید
نکته : در مورد لپه ها اگه حس کردین دیر پز هستش وبا خورشت نمی پزه میشه جدا پخت وبعد به خورشت اضافه کرد



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :