عصرانه/ رولت خرما میان وعده ای مقوی و لذیذ

کد مطلب 2400 1399-06-12 19:05
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
‫آرد : یک ونیم پیمانه‬ ‫
خرما : 1 کیلو‬ ‫
روغن : 3 قاشق مرباخوری‬ ‫
دارچین و زنجبیل : به مقدار لازم‬ ‫
پودر نارگیل : (دلخواه)به مقدار لازم‬
مراحل
‫ابتدا هسته های خرما را از آن ها جدا کنید و خرماهای هسته گرفته شده را یک بار چرخ کنید.‬ 
‫در ظرف مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید



کوکپد/ مواد لازم
‫آرد : یک ونیم پیمانه‬ ‫
خرما : 1 کیلو‬ ‫
روغن : 3 قاشق مرباخوری‬ ‫
دارچین و زنجبیل : به مقدار لازم‬ ‫
پودر نارگیل : (دلخواه)به مقدار لازم‬
مراحل
‫ابتدا هسته های خرما را از آن ها جدا کنید و خرماهای هسته گرفته شده را یک بار چرخ کنید.‬ 
‫در ظرف مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید.خرما های چرخ شده را در روغن بریزید و تفت دهید.حواستان باشد که مقدار حرارت نباید زیاد باشد تا خرما ها حالت خشک پیدا نکنند و سپس دارچین و زنجبیل را با توجه به ذائقه خودتان به خرما ها اضافه کنید.‬
 ‫مرحله بعد تفت دادن آرد است که برای این کار ابتدا باید آرد را الک کنید.پس از الک کردن آن را در تابه ای بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بعد با مقداری روغن ترکیب کنید تا حالت خمیری پیدا کند.مرحله آخر رول کردن شیرینی می باشد.به این منظور کیسه فریزری را در سینی پهن کنید و آن را با روغن چرب کنید.‬
‫از مایه خرما و دارچین مقداری بر روی آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.کمی از آرد تفت داده شده را نیز بر روی خرما ها بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.رول کردن خرما ها به مقداری دقت نیاز دارد.آن را به کمک کیسه فریزر به آرامی رول کنید و در فریزر به مدت 3 تا4 ساعت قرار دهید تا بگیرد.‬ 
‫در صورت تمایل می توانید از پودر نارگیل برای تزیین آن استفاده کنید. نوش جان



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :