طرز تهیه بادمجان کبابی با راحت‌ترین روش در خانه

کد مطلب 2453 1399-06-13 16:53
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

ایرنا/ خیلی از غذاها هستند که نیاز به بادمجان کبابی دارند و طعم دودی بادمجان است که به آن غذا مزه می‌دهد و لذیذش می‌کند؛ اما به‌خاطر اینکه خیلی وقت‌ها یا بلد نیستیم یا حوصله کبابی‌کردن بادمجان‌ها را نداریم، بیخیالش می‌شویم و آن را سرخ می‌کنیم. برای حل این مشکل «ایرنا زندگی» راحت‌ترین راه کبابی کردن بادمجان را آموزش می‌دهد



ایرنا/ خیلی از غذاها هستند که نیاز به بادمجان کبابی دارند و طعم دودی بادمجان است که به آن غذا مزه می‌دهد و لذیذش می‌کند؛ اما به‌خاطر اینکه خیلی وقت‌ها یا بلد نیستیم یا حوصله کبابی‌کردن بادمجان‌ها را نداریم، بیخیالش می‌شویم و آن را سرخ می‌کنیم. برای حل این مشکل «ایرنا زندگی» راحت‌ترین راه کبابی کردن بادمجان را آموزش می‌دهد. علاوه بر این می‌توانید یک روز وقت بگذارید و تعداد بیشتری بادمجان را کبابی کنید تا در طول هفته مجبور نباشید وقت زیادی برای این کار بگذارید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :