نیمروی اسفناج و قارچ

کد مطلب 2467 1399-06-13 17:07
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

فوت و فن/ ترکیب اسفناج و قارچ بسیار خوش‌طعم است. هردو آنها ویتامین و پروتئین زیادی هم دارند از این رو، برای اینکه صبح خود را با خوراکی مقوی آغاز کنید، این دستور غذایی را برایتان انتخاب کرده‌ایم



فوت و فن/ ترکیب اسفناج و قارچ بسیار خوش‌طعم است. هردو آنها ویتامین و پروتئین زیادی هم دارند از این رو، برای اینکه صبح خود را با خوراکی مقوی آغاز کنید، این دستور غذایی را برایتان انتخاب کرده‌ایم.

تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه


چی لازم داریم:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک
۲۲۵ گرم قارچ خرد شده
نمک و فلفل سیاه
۶ پیمانه برگ‌های تازه اسفناج
۶ ورق نان سیب‌زمینی (یا تست معمولی)
۶ عدد تخم‌مرغ درشت
نصف پیمانه شیر کامل
¾ پیمانه پنیر سفید رنده شده


چجوری درست کنیم:

۱- روغن زیتون را داخل تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا برشته و آب آن کشیده شود. نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بزنید تا مزه‌دار شوند. همه مواد را ۴ دقیقه با یکدیگر تفت دهید. سپس، اسفناج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید.
۲- کف ظرف پیرکس را با روغن زیتون چرب کنید. یک لایه نان تست کف ظرف بچینید . از مخلوط اسفناج روی آنها بریزید و اگر فرصت دارید، یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید.
۳- سپس، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. برای هر لایه نان، یک عدد تخم مرغ بشکنید، نمک و فلفل بزنید. شیر روی آنها بریزید و در آخر پنیر را اضافه کنید. مواد را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

 



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :