شیرینی ها/ تا فرصت هست با سیب و شلیل کیک درست کنید

کد مطلب 2472 1399-06-13 18:18
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

زندگی ایده آل/ چی لازم دارم:
آرد:180 گرم
کره:150 گرم
شکر:170 گرم
نشاسته ذرت:70 گرم
پودر بادام:70 گرم
وانیل:یک دوم قاشق چای خوری
شلیل تازه و کمپوت سیب:به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخم مرغ ها را یکی یکی همراه وانیل اضافه می کنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را 30 ثانیه هم می زنیم



زندگی ایده آل/ چی لازم دارم:
آرد:180 گرم
کره:150 گرم
شکر:170 گرم
نشاسته ذرت:70 گرم
پودر بادام:70 گرم
وانیل:یک دوم قاشق چای خوری
شلیل تازه و کمپوت سیب:به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخم مرغ ها را یکی یکی همراه وانیل اضافه می کنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را 30 ثانیه هم می زنیم. در این مرحله آرد، نشاسته ذرت و پودر بادام را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی هم می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
مواد را کف قالب گرد 28 سانتی متری که از قبل آن را با اسپری روغن چرب کرده ایم پهن کرده و میوه ها را روی آن باسلیقه می چینیم. کیک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم. برای این کیک می توانیم از ظروف سرامیکی که مخصوص تارت یا قالب های تارت یا کمربندی است استفاده کنیم.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :