شیرینی ها/ چیز کیک کدو

کد مطلب 3022 1399-06-23 12:43
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ میتونید این چیز کیک ها رو وقتی که حوصلتون سر رفته و در اوقات فراغت بپزید چون زمان زیادی لازم داره

مواد لازم برای  ۸ الی ۱۰ نفر
روغن سبزیجات به میزان لازم
1 بسته پنیر خامه ای نرم
1/2 فنجان شکر
2 عدد تخم مرغ کوچک یا یک عدد بزرگ
400 گرم کدوی پخته شده(من از یه کنسرو کدو استفاده کردم)
1 قاشق غذا خوری وانیل خالص
2 فنجان آبنبات ذوب شده ی پرتقال
1 فنجان آبنبات سبز(طعمش فرقی نداره چون بزای برگ هاست و اختیاریه)
1/2 قاشق غذا خوری ادویه ی کدو
مراحل
از قبل فر رو با درجه ی ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید
یک ظرف شیشه ای یا سرامیکی بردارین ولی فلزی نباشه بعد داخلشو با روغن سبزیجات چرب کنید
داخل یک کاسه پنیر خامه ای و شکر رو بهم زده تا مخلوطی نرم بشه سپس کدو،تخم مرغ ها،وانیل و ادویه ی کدو رو اضافه کنید و بزنید
سپس مخلوط آماده شده رو ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر بزارید تا لبه هاش آماده بشه و داخلش یه جورایی بلرزه.سپس قالب رو از فر در بیرون بیارید و بزارید سرد بشه و سر قالب رو با یه چیزی مثل کاغذ مومی سرشو بپوشونید و روش یه در پوش بزارید و داخل یخچال قرارش بدید



کوکپد/ میتونید این چیز کیک ها رو وقتی که حوصلتون سر رفته و در اوقات فراغت بپزید چون زمان زیادی لازم داره

مواد لازم برای  ۸ الی ۱۰ نفر
روغن سبزیجات به میزان لازم
1 بسته پنیر خامه ای نرم
1/2 فنجان شکر
2 عدد تخم مرغ کوچک یا یک عدد بزرگ
400 گرم کدوی پخته شده(من از یه کنسرو کدو استفاده کردم)
1 قاشق غذا خوری وانیل خالص
2 فنجان آبنبات ذوب شده ی پرتقال
1 فنجان آبنبات سبز(طعمش فرقی نداره چون بزای برگ هاست و اختیاریه)
1/2 قاشق غذا خوری ادویه ی کدو
مراحل
از قبل فر رو با درجه ی ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید
یک ظرف شیشه ای یا سرامیکی بردارین ولی فلزی نباشه بعد داخلشو با روغن سبزیجات چرب کنید
داخل یک کاسه پنیر خامه ای و شکر رو بهم زده تا مخلوطی نرم بشه سپس کدو،تخم مرغ ها،وانیل و ادویه ی کدو رو اضافه کنید و بزنید
سپس مخلوط آماده شده رو ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر بزارید تا لبه هاش آماده بشه و داخلش یه جورایی بلرزه.سپس قالب رو از فر در بیرون بیارید و بزارید سرد بشه و سر قالب رو با یه چیزی مثل کاغذ مومی سرشو بپوشونید و روش یه در پوش بزارید و داخل یخچال قرارش بدید.حدود ۳ ساعت زمان میبره.باید کاملا سرد بشه.
داخل سینی شیرینی پزیتون ۲ تا کاغذ مومی قرار بدید و با قاشق بستنی از مخلو بردارید و روی سینی بچینید.همه رو کنار هم قرار بدید.البته یادتون باشه به اندازه کافی فاصله داشته باشن.۱ ساعت اونا رو توی فریزر قرار بدید تا کاملا یخ بزنن
 آبنبات های نارنجی رو ذوب کنید.حالا تیکه های چیز کیک رو از فریزر در بیارید و توی آبنبات های نارنجی قرار بدید و بعد با یک قاشق یا چنگال اونا رو در بیارید.
در آخر دو باره توی فریزر بزارید تا آبنبات سفت شه
بعد آبنبات سبز رو ذوب کنید و با اون چیزی مثله ساقه و یا برگ واسه چیز کیک هاتون بزارید.
نوش جان



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :