عصرانه/ کلوچه مربایی قلبی با چای می چسبه

کد مطلب 3040 1399-06-23 17:21
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

ایران کوک/ چی لازم دارم:
پودر قند مقدار لازم
تخم مرغ مقدار لازم
مربا مقدار لازم
خمیر پای مقدار لازم
چطور بپزم:

خمیر پای را روی سطح کار پهن کنید و با طرح قلب قالب بزنید ( میتوانید از خمیر جادویی و خمیرهای شیرینی دیگری هم استفاده کنید ).
روی هر خمیر مقداری مربا بریزید ، چوب بستنی یا چوب آبنبات را در مرکز خمیر و روی مرباها قرار دهید سپس خمیر دیگری را روی آن بگذارید ( میتوانید به جای مربا از عسل ، نوتلا ، شکلات چیپسی و … هم استفاده کنید )



ایران کوک/ چی لازم دارم:
پودر قند مقدار لازم
تخم مرغ مقدار لازم
مربا مقدار لازم
خمیر پای مقدار لازم
چطور بپزم:

خمیر پای را روی سطح کار پهن کنید و با طرح قلب قالب بزنید ( میتوانید از خمیر جادویی و خمیرهای شیرینی دیگری هم استفاده کنید ).
روی هر خمیر مقداری مربا بریزید ، چوب بستنی یا چوب آبنبات را در مرکز خمیر و روی مرباها قرار دهید سپس خمیر دیگری را روی آن بگذارید ( میتوانید به جای مربا از عسل ، نوتلا ، شکلات چیپسی و … هم استفاده کنید ).
لبه های خمیر را با استفاده از سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید سپس با استفاده از چنگال لبه های خمیر را محکم کنید ، زرده تخم مرغ را با برس روی سطح خمیر بمالید و روی آن مقداری پودر قند بپاشید ، تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و کلوچه ها را با فاصله داخل سینی قرار دهید. سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها آماده شوند.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :