عصرانه/ آموزش تهیه بیسکوییت ترد

کد مطلب 3041 1399-06-23 17:22
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ این بیسکوییت با نوشیدنی های گرم فوق العاده اس اما برای دوستانی که رژیم دارند یا دیابت مناسب نیست

مواد لازم  ۳۱عدد
70 گرم کره آب شده
1 لیوان پودر قند
1 عدد تخم مرغ
1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق مرباخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری آرد نشاسته ذرت
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
به مقدار لازم آرد سفید حدودا دو لیوان
مراحل
کره را با پودر قند مخلوط میکنیم(با لیسک یا قاشق).روغن وتخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس وانیل را و با همزن دستی ۵دقیقه هم می‌زنیم



کوکپد/ این بیسکوییت با نوشیدنی های گرم فوق العاده اس اما برای دوستانی که رژیم دارند یا دیابت مناسب نیست

مواد لازم  ۳۱عدد
70 گرم کره آب شده
1 لیوان پودر قند
1 عدد تخم مرغ
1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق مرباخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری آرد نشاسته ذرت
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
به مقدار لازم آرد سفید حدودا دو لیوان
مراحل
کره را با پودر قند مخلوط میکنیم(با لیسک یا قاشق).روغن وتخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس وانیل را و با همزن دستی ۵دقیقه هم می‌زنیم.
آرد نشاسته ذرت و بکینگ پودر را اضافه میکنیم با دست هم می‌زنیم سپس آرد سفید را کم کم اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا جایی که دیگر خمیر به دست نچسبد.
 هر مقدار از خمیر را که دوست دارید جدا کنید و پودر کاکائو بزنید و ورز دهید و به مقدار باقی مانده خمیر به میزان پودر کاکائو آرد سفید اضافه کنید.
 خمیر را قالب بزنید و در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و در فر ۱۷۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :