فوت و فن تهیه کرم پنیری برای کاربردهای مختلف

کد مطلب 3714 1399-07-02 23:20
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
150 گرم پنیر ماسکارپونه
200 گرم خامه پاستو ریزه
پودر قند به مقدار دلخواه
مراحل
ظرفی را که در آن بتوانید خامه را بزنید بمدت حداقل ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
سپس خامه و پودر قند را در ظرف بریزید و با هم زن بزنید تا فرم بگیرد



کوکپد/ مواد لازم
150 گرم پنیر ماسکارپونه
200 گرم خامه پاستو ریزه
پودر قند به مقدار دلخواه
مراحل
ظرفی را که در آن بتوانید خامه را بزنید بمدت حداقل ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
سپس خامه و پودر قند را در ظرف بریزید و با هم زن بزنید تا فرم بگیرد.
سپس پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :