رسپی دسر ماگنولیا

کد مطلب 4024 1399-07-08 15:01
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
شیر 3 لیوان
2 عدد زرده تخم مرغ
3 ق غ نشاسته ذرت
شکر 1/2 لیوان
25 گرم کره
وانیل مقداری
100 گرم شکلات سفید
200 گرم خامه
1 بسته بیسکویت بتی پور



کوکپد/ مواد لازم
شیر 3 لیوان
2 عدد زرده تخم مرغ
3 ق غ نشاسته ذرت
شکر 1/2 لیوان
25 گرم کره
وانیل مقداری
100 گرم شکلات سفید
200 گرم خامه
1 بسته بیسکویت بتی پور


مراحل
شیر +شکر+زرده تخم مرغ+نشاسته ذرت را درون قامابلمه ای ریخته و با همزن مخلوط کنید روی حرارت گذاشته مدام هم بزنید تا غلیظ شود وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید شکلات سفید +کره+وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد خامه رو اضافه کرده و با همزن ٢ تا ٣ دقیق بزنید.
مقداری از ماگنولیا رو کف ظرف ریخته و روش مقداری از بیسکویت پودر شده بریزین و باز از ماگنولیا ریخته و روشو با مقداری بیسکویت پودر شده و میوه خورد شده تزیین کنید و نوش جان



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :