عصرانه/ کازان دیبی؛ دسر عربی جدید

کد مطلب 4035 1399-07-08 16:41
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

اطلاعات/ کازان دیبی یک دسر خوشمزه و لطیف ترکیه‌ای است که به سادگی تهیه می‌شود و طعم آن به ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار نزدیک است.
چی لازم دارم:
شیر ۶ لیوان
آرد ۵ قاشق
نشاسته گندم ۳ قاشق
شکر ۱٫۵ لیوان
وانیل ۱ پاکت
کره ۱ قاشق
چه جوری درست میشه:
شیر، شکر، آرد و نشاسته گندم را در قابلمه ریخته و خوب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب آن را هم بزنید



اطلاعات/ کازان دیبی یک دسر خوشمزه و لطیف ترکیه‌ای است که به سادگی تهیه می‌شود و طعم آن به ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار نزدیک است.
چی لازم دارم:
شیر ۶ لیوان
آرد ۵ قاشق
نشاسته گندم ۳ قاشق
شکر ۱٫۵ لیوان
وانیل ۱ پاکت
کره ۱ قاشق
چه جوری درست میشه:
شیر، شکر، آرد و نشاسته گندم را در قابلمه ریخته و خوب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب آن را هم بزنید. وقتی ترکیب غلیظ و قوام دار شد، وانیل و کره را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا در یک قالب یا دیس پیرکس (که قابلیت قرار گرفتن روی شعله را دارد) ۲ قشق شکر بپاشید و دسر را روی آن بریزید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید. تا وقتی که دسر خودش را بگیرد و زیر آن برشته شود و رنگ کاراملی پیدا کند. حالا شعله را خاموش کرده و اجازه دهید دسر کمی سرد شود. سپس آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار داده و بعد برش بزنید و سرو کنید.
معمولا این دسر را به صوت رول سرو می‌کنند اما اگر رول کردن آن برایتان سخت است، می‌توانید دسر را به اندازه یک مربع ۱۰ در ۱۰ بریده و سرو کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :