طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده و مجلسی

کد مطلب 4597 1399-07-17 16:00
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

ستاره/ مواد لازم برای کباب تابه ای 2 نفره
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
سماق 1 قاشق غذاخوری سرخالی
روغن به مقدار لازم
 اگر ترجیح می‌دهید از گوشت قرمز استفاده نکنید طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای مرغ را بخوانید. 
 طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده
۱



ستاره/ مواد لازم برای کباب تابه ای 2 نفره
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
سماق 1 قاشق غذاخوری سرخالی
روغن به مقدار لازم
 اگر ترجیح می‌دهید از گوشت قرمز استفاده نکنید طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای مرغ را بخوانید. 
 طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده
۱. پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید
۲. گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
نکته: به سلیقه خود می‌توانید از ادویه هایی همچون دارچین، پودر گلپر یا پودر زیره و زنیان نیز استفاده کنید.
۳. کف ماهیتابه را کمی با روغن چرب کنید. 
۴. گوشت های خوب ورز داده شده را کف ماهیتابه پهن کنید و کمی فشار دهید تا منسجم شود.
۵. زیر شعله را کم کرده و در ماهیتابه را ببندید تا گوشت آب بیندازد.
۶. پس از حدود ده دقیقه وقتی گوشت آب انداخته و کمی کوچکتر شده آن‌ها را به صورت عمودی برش بزنید تا شکل کباب شود.
شکل برش گوشت کاملا سلیقه ای است. شما می‌توانید کباب تابه ای های خود را به شکل مثلثی یا حتی به شکل کتلت در بیاورید و در این صورت کباب انگشتی لذیذ و خوشمزه ای خواهید داشت. 
۷. روی گوشت ها کمی سماق بپاشید.
۸. گوجه ها را برش زده، کمی نمک بپاشید و دور گوشت ها در ماهیتابه بچینید. البته می‌توانید گوجه ها را در ظرف دیگری جداگانه تفت دهید و بعد روی کتاب تابه ای دونفره خود بچینید.
۹. در ماهیتابه را ببندید و بگذارید حدود ده دقیقه دیگر بپزد.
۱۰. گوشت ها را زیر و رو کنید و روی دیگر را هم سماق بپاشید و دوباره در ماهیتابه را ببندید تا با شعله کم بپزد. 
۱۱. وقتی طرف دیگر گوشت ها هم پخت کباب شما آماده سرو است. می‌توانید بگذارید آب گوشت کاملا جذب شده و گوشت ها کمی برشته شوند یا اینکه آن‌ها را کمی آبدار و نرم بردارید. 

طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره مجلسی
در صورتی که می‌خواهید کباب تابه ای ۲ نفره شما مجلسی تر باشد می‌توانید به آن زعفران اضافه کنید. کمی زعفران ساییده شده و دم کشیده را هنگامی که گوشت آب انداخته به همراه سماق روی گوشت بریزید تا با عطر و طعم زعفران بپزد.

همچنین می‌توانید روی کباب تابه ای خود زمانی که آب آن گرفته شد برنج دم کنید و یک کباب دیگی مجلسی داشته باشید. البته در این صورت باید کباب خود را بجای ماهیتابه در قابلمه تهیه کنید و گوجه ها را هم جدا درست کنید یا موقع اضافه کردن برنج بردارید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :