طرز تهیه تالی هندی سبزیجات ؛ غذای مخصوص گیاهخواران

کد مطلب 6085 1399-08-11 11:38
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

کتاب کاله/ تالی یک نوع غذای سنتی هندی و ترکیبی از غذاهای متنوعی است که هرکدام از آن‌ها در کاسه‌های کوچکی به نام کاتوری در یک سینی گرد سرو می‌شوند. تالی هندی انواع مختلفی دارد که تالی سبزیجات یکی از آن‌ها است؛ این نوع از تالی هندی برای گیاهخواران و افراد علاقمند به سبزیجات بسیار مناسب بوده و از محبوبیت بالایی برخوردار است



کتاب کاله/ تالی یک نوع غذای سنتی هندی و ترکیبی از غذاهای متنوعی است که هرکدام از آن‌ها در کاسه‌های کوچکی به نام کاتوری در یک سینی گرد سرو می‌شوند. تالی هندی انواع مختلفی دارد که تالی سبزیجات یکی از آن‌ها است؛ این نوع از تالی هندی برای گیاهخواران و افراد علاقمند به سبزیجات بسیار مناسب بوده و از محبوبیت بالایی برخوردار است.در آشپزی هندی به تنوع مزه‌ها در غذا اهمیت زیادی داده می‌شود و به همین علت در تالی هندی سبزیجات سعی شده تا از طعم‌های گوناگونی مثل شیرینی، ترشی، تندی و شوری استفاده شود. تالی سبزیجات شامل وعده‌های کوچک گیاهی مثل دال عدس، آلو گوبی، چیلی پنیر و رایتا می‌شود که هر کدام از آن‌ها بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه چند تالی هندی سبزیجات مخصوص گیاهخواران را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تالی رایتا
لپه زرد200 گرم
کره پاستوریزه دو قاشق غذا خوری
پیازیک عدد متوسط
زنجبیل یک تکه دو و نیم سانتی‌متری
سیردو حبه
فلفل چیلی سبز تازهدو عدد
گوجه قرمز رسیده دو عدد
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی نصف قاشق غذاخوری
لیمو متوسط دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تازه(اختیاری)یک عدد
دانه خردل (اختیاری)به مقدار لازم

طرز تهیه تالی رایتا
مرحله اول
پیش از این ما طرز تهیه خوراک شلغم و دال عدس هندی را به شما آموزش داده‌ایم که از غذاهای پرادویه و محبوب هندی هستند، اما در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه یک نوع تالی هندی مخصوص گیاهخوران آشنا کنیم. ابتدا لپه‌ها را طبق دستور عمل روی بسته آن داخل یک ماهیتابه آب‌جوش و نمک بریزید و پس از پخت آبکشی کنید؛ در همین حین کره مورد نیازتان را در ماهیتابه‌ای با دمای متوسط آب کنید.
مرحله دوم
پیاز را پوست کنده، خلال کرده و به ماهیتابه حاوی کره اضافه کنید. زنجبیل، سیر، فلفل چیلی سبز و گوجه ها را خرد کرده و  به‌همراه پودر فلفل چیلی، زردچوبه و نمک دریایی با دیگر محتویات مخلوط کنید و اجازه دهید با یکدیگر خوب ترکیب شوند. حالا لپه‌های پخته شده را با 100 میلی‌لیتر آب به ترکیبات داخل تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا با یک حرارت ملایم به مدت پنج الی ده دقیقه بجوشند.
مرحله سوم
با افزودن نمک، فلفل سیاه و آب لیمو به غذای خود طعم تازه و بی نقصی دهید. اگر دوست داشته باشید هم می‌توانید دانه‌های خردل را با کمی روغن در یک تابه کوچک برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید و سپس با فلفل‌ قرمز تند خرد شده ترکیب و به عنوان چاشنی به محتویات غذای خود اضافه کنید. تالی دال عدس شما آماده است، نوش جان.
منبع: jamieoliver.com



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :