روش تازه و سالم نگه داشتن آب ‌لیموی طبیعی

کد مطلب 6147 1399-08-12 09:26
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

خراسان/ سعی کنید حتما خودتان آب  لیموی تازه  تهیه و آن را برای مدت بیشتری در منزل نگهداری کنید.آب‌لیموی خانگی بدون هیچ گونه مواد افزودنی و کاملاً طبیعی است



خراسان/ سعی کنید حتما خودتان آب  لیموی تازه  تهیه و آن را برای مدت بیشتری در منزل نگهداری کنید.آب‌لیموی خانگی بدون هیچ گونه مواد افزودنی و کاملاً طبیعی است. در ادامه به روش‌های تهیه و نگهداری صحیح آب‌لیمو در منزل اشاره می‌کنیم :
1- ابتدا باید لیموهایی را انتخاب کنید که آبدار باشد . لیموها را بشویید و خشک کنید و آب آن را بگیرید. 
2- ظروفی که برای نگهداری از آب‌لیمو در نظر گرفته اید باید تمیز، در دار و استریل باشد تا بتوانید آب‌لیموی طبیعی را تا ماه ها در خانه سالم نگه دارید و استفاده کنید. شیشه ها را قبل از ریختن آب لیمو بشویید و درون آب جوش قرار دهید و دوباره بشویید و خشک کنید تا شیشه ها استریلیزه شود.
3- برای این‌که آب‌لیموی شما کپک نزند و خراب نشود بهتر است روی آن روغن بریزید. این روش مانع از رسیدن هوای آزاد به آب‌لیمو می‌شود.
4- برای حفظ و نگهداری طولانی مدت ، ابتدا آب لیمو را درون ظروف شیشه ای مقاوم به گرما و حرارت بریزید و در آن‌ها را محکم ببندید سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و اجازه بدهید تا آب به نقطه جوش برسد. شیشه های آب‌لیمو را درون آب قرار دهید و  حدود 10 تا 15 دقیقه  در آب در حال جوشیدن نگه دارید. بگذارید شیشه های درون آب کمی سرد شود و سپس با دستمال یا انبر آن ها را خارج کنید.
5- برای این‌که آب‌لیموی شما خوش رنگ باقی بماند و طعم و مزه آن عوض نشود ، آن را در مکان های تاریک( شیشه‌های کدر)  و خنک قرار دهید.
6- اگر آب‌لیمو را در برابر نور قرار دهید ، ویتامین C آن از بین می رود و مزه و رنگ آن تغییر می کند. آب‌لیمو را در جای تاریک بگذارید یا اطراف آن را فویل بپیچید تا در معرض نور قرار نگیرد.
7- بهتر است آب لیمو را در  شیشه‌های کوچک قرار دهید تا برای هر بار مصرف در ظرف بزرگ را باز و بسته نکنید و حجم زیادی از آب‌لیمو در معرض هوا قرار نگیرد.
8- برای گرفتن تلخی آب‌لیمو به ازای هر یک لیتر آب‌لیمو یک قاشق مربا خوری نمک در بطری بریزید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :