عصرانه/ شیر برنج مجلسی لذیذ و خوشمزه

کد مطلب 6179 1399-08-12 16:37
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

سرآشپز پاپیون/ مواد لازم شیر برنج مجلسی
هل (آسیاب شده)۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر۲ پیمانه
خلال پسته۲ قاشق غذا خوری
خلال بادام۱ قاشق غذا خوری
شیر۴.۵ لیتر
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
برنج۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه شیر برنج مجلسی
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۷۰دقیقه
۱
ابتدا برنج را بشویید و با یک چهارم قاشق چایخوری نمک، یک تا دو ساعت خیس کنید



سرآشپز پاپیون/ مواد لازم شیر برنج مجلسی
هل (آسیاب شده)۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر۲ پیمانه
خلال پسته۲ قاشق غذا خوری
خلال بادام۱ قاشق غذا خوری
شیر۴.۵ لیتر
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
برنج۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه شیر برنج مجلسی
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۷۰دقیقه
۱
ابتدا برنج را بشویید و با یک چهارم قاشق چایخوری نمک، یک تا دو ساعت خیس کنید.
۲
پس از این مدت، آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید و مقداری گلاب هم به مخلوط بیفزایید.
۳
بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد، خلال بادام، هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴
بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با خلال پسته تزیین کنید.
سایر نکات شیر برنج مجلسی
برای خوشمزه تر شدن غذا خلال بادام و پسته را از شب قبل در شکر و گلاب خیس کنید
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید
در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند
برخی افراد شیر برنج را با شکر سرو میکنند که در این صورت نباید به غذا نمک بزنند.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :