شب عید را با کیک نارگیلی پرتقالی شیرین کنید

کد مطلب 6195 1399-08-12 20:56
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

سرآشپز پاپیون/  خوشمزه با بافتی عالی
مواد لازم کیک نارگیلی پرتقالی
تخم مرغ۳ عدد
آرد سفید۱.۵ پیمانه
شکر دانه ریز(پرتقالی)۱ پیمانه
آب پرتقال تازه۳/۴ پیمانه
روغن مایع۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل۱/۲ پیمانه
وانیل‏۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
رنده پوست پرتقال۲ عدد
طرز تهیه کیک نارگیلی پرتقالی
زمان تهیه ۵۰دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه
۱
ابتدا شکر رو به همراه رنده پوست پرتقال خوب مخلوط کنیدطوری که عطر پوست پرتقال با شکر مخلوط بشه که میشه همون(شکرپرتقالی)
۲
تخم مرغ و شکر پرتقالی وانیل رو باهمزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود (۴الی ۵دقیقه)
۳
روغن مایع رو اضافه کنید بیست ثانیه با همزن بزنید
۴
آب پرتقال رو از صافی رد کنید به مواد اضافه کنید فقط چند ثانیه مخلوط کنید
۵
آرد رو به همراه بکین پودر سه بار الک کنید وبعد به همراه پودر نارگیل در طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
۶
قالب رو چرب کنید ،مواد رو درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵تا ۴۰دقیقه سر دمای ۱۸۰درجه بزارید بپزد



سرآشپز پاپیون/  خوشمزه با بافتی عالی
مواد لازم کیک نارگیلی پرتقالی
تخم مرغ۳ عدد
آرد سفید۱.۵ پیمانه
شکر دانه ریز(پرتقالی)۱ پیمانه
آب پرتقال تازه۳/۴ پیمانه
روغن مایع۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل۱/۲ پیمانه
وانیل‏۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
رنده پوست پرتقال۲ عدد
طرز تهیه کیک نارگیلی پرتقالی
زمان تهیه ۵۰دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه
۱
ابتدا شکر رو به همراه رنده پوست پرتقال خوب مخلوط کنیدطوری که عطر پوست پرتقال با شکر مخلوط بشه که میشه همون(شکرپرتقالی)
۲
تخم مرغ و شکر پرتقالی وانیل رو باهمزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود (۴الی ۵دقیقه)
۳
روغن مایع رو اضافه کنید بیست ثانیه با همزن بزنید
۴
آب پرتقال رو از صافی رد کنید به مواد اضافه کنید فقط چند ثانیه مخلوط کنید
۵
آرد رو به همراه بکین پودر سه بار الک کنید وبعد به همراه پودر نارگیل در طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
۶
قالب رو چرب کنید ،مواد رو درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵تا ۴۰دقیقه سر دمای ۱۸۰درجه بزارید بپزد



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :