خورش خوش عطر باقلا و گشنیز با طعم سیر  

کد مطلب 6270 1399-08-14 10:17
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ چی لازم دارم:

 گوشت گوسفندی 500 گرم
   باقلا سبز  500 گرم
   گشنیز خرد شده  4 قاشق سوپ‌خوری
   پیازیک عدد
   سیر6 حبه
   زعفران آب کرده یک قاشق سوپ‌خوری
   زردچوبه یک قاشق مربا خوری
   نمک و فلفل  به میزان لازم
   روغن مایع  به میزان لازم
 چطور بپزم:
*  باقلا را از هر دو پوست در آورید، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید



خراسان/ چی لازم دارم:

 گوشت گوسفندی 500 گرم
   باقلا سبز  500 گرم
   گشنیز خرد شده  4 قاشق سوپ‌خوری
   پیازیک عدد
   سیر6 حبه
   زعفران آب کرده یک قاشق سوپ‌خوری
   زردچوبه یک قاشق مربا خوری
   نمک و فلفل  به میزان لازم
   روغن مایع  به میزان لازم
 چطور بپزم:
*  باقلا را از هر دو پوست در آورید، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.
*  گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. سپس در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
*  روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن بریزید و خوب سرخ کنید. پیازها که طلایی شد، زردچوبه را اضافه کنید و به هم بزنید.
*  گوشت‌ها را اضافه وخوب سرخ کنید تا آب بخار شود. زعفران آب کرده و فلفل و سیر را اضافه کنید.
*  مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.
*  بعد از پخت کامل گوشت، باقلا را اضافه کنید. حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
*  در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مد نظر بریزید و به همراه برنج سرو کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :