میز اردور/ سوهان قم نیاز به تعریف ندارد

کد مطلب 6302 1399-08-14 16:11
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

پارسی دی/ سوهان قم از سوغاتی های معروف شهر قم میباشد و جای تعریف ندارد. با اینکه سوهان قم در همه شهر ها موجود می باشد، اما به دلیل گرانی مواد اولیه، دیگر آن سوهان های قدیمی در بازار یافت نمیشود و یا اگر هم پیدا شود بسیار گران است



پارسی دی/ سوهان قم از سوغاتی های معروف شهر قم میباشد و جای تعریف ندارد. با اینکه سوهان قم در همه شهر ها موجود می باشد، اما به دلیل گرانی مواد اولیه، دیگر آن سوهان های قدیمی در بازار یافت نمیشود و یا اگر هم پیدا شود بسیار گران است. به همین دلیل پارسی دی برای رفاه حال شما عزیزان طرز تهیه سوهان قم را آماده کرده است تا با هر نوع کیفیتی از مواد اولیه بتوانید یک سوهان قم عالی را تهیه کنید. 

چی لازم دارم:
آرد سفید ۱ لیوان
آرد ذرت ۱ فنجان
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ فنجان
زعفران دم کرده ۱ فنجان
گلوکز مایع ۲ قاشق غذا خوری
هل کوبیده ۱ قاشق چای خوری
مغز پسته یا خلال پسته به میزان لازم
فویل ۱ عدد
چطور بپزم:
مرحله اول: فویل
قبل از شروع کار ابتدا ۱ فویل را بر روی میز کار پهن کنید و آن را کمی چرب کنید.

مرحله دوم: آرد
در یک تابه نچسب آرد ها را ریخته و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

مرحله سوم: ترکیب کردن
در این مرحله کره و عسل و همینطور گلوکز مایع را به آرد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه گلاب را به همراه زعفران و هل به مواد سوهان اضافه کنید. همه را با هم خوب تفت دهید تا مایع یکدست شود.

مرحله چهارم: پایان کار
مواد باید به مانند حلوا سفت شود و خودش از ظرف جدا شود. سپس سوهان آماده شده را روی فویل بریزید و با وردنه به قطر دلخواه پهن کنید مغز پسته و یا مغز دلخواه را بر روی سوهان بریزید و با گوشکوب دستی بر روی سوهان بکوبید تا مانند سوهان های آماده شود. می توانید سوهان ها را به صورت گلوله های کوچک در آورده و بعد با گوشکوب بزنید. سوهان آماده شده را می توانید به همراه نوشیدنی های گرم سرو کنید.
نکته های کابردی در تهیه سوهان قم خانگی
حرارت سوهان باید در حدی باشد که دست را نسوزاند.
تمامی وسایل تهیه سوهان را می توانید از عطاری ها تهیه بفرمائید.
در تهیه سوهان علاوه بر مغز پسته می توانید از مغز های دیگر هم استفاده کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :