آموزش تهیه پیراشکی خانگی لذیذ

کد مطلب 6312 1399-08-14 19:02
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
گوشت چرخ کرده به مقدار لازم
خمیر پیراشکی یا خمیر جادویی
1 عدد سیب زمینی اب پز شده و نگینی شده
زرشک کمی
ادویه+اویشن
پیاز کمی
1 قاشق غذاخوری شوید خشک
1 قاشق غذاخوری رب
رومال
1 عدد زرده تخم مرغ
پودر زعفران کمی
1 قاشق غذاخوری شیر
مراحل
پیاز و گوشت رو تفت میدیم ،ادویه و سیب زمینی و شوید و زرشک و رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم
 سطح کار آرد میپاشیم و خمیر رو پهن میکنیم به قطر ۳ میل
 با یه چیز دایره مثل سر لیوان کاتر میزنیم و از مواد می ریزیم و میپیچیم و توی سینی چرب شده میچینیم و با مواد رومال، رومال میکنیم و اگه خواستید کنجد بپاشید داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم بپزه تا زیرش تغییر رنگ بده و بعد گریل میکنیم

.


کوکپد/ مواد لازم
گوشت چرخ کرده به مقدار لازم
خمیر پیراشکی یا خمیر جادویی
1 عدد سیب زمینی اب پز شده و نگینی شده
زرشک کمی
ادویه+اویشن
پیاز کمی
1 قاشق غذاخوری شوید خشک
1 قاشق غذاخوری رب
رومال
1 عدد زرده تخم مرغ
پودر زعفران کمی
1 قاشق غذاخوری شیر
مراحل
پیاز و گوشت رو تفت میدیم ،ادویه و سیب زمینی و شوید و زرشک و رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم
 سطح کار آرد میپاشیم و خمیر رو پهن میکنیم به قطر ۳ میل
 با یه چیز دایره مثل سر لیوان کاتر میزنیم و از مواد می ریزیم و میپیچیم و توی سینی چرب شده میچینیم و با مواد رومال، رومال میکنیم و اگه خواستید کنجد بپاشید داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم بپزه تا زیرش تغییر رنگ بده و بعد گریل میکنیم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :