ترفند تهیه و ادویه مخصوص ترشی بادمجان چیست؟

کد مطلب 6313 1399-08-14 19:03
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

مجله دلگرم/ ادویه و ترفندهای تهیه ترشی بادمجان شکم پر
ادویه ترشی بادمجان شکم پر به ازای 1 کیلوگرم بادمجان عبارتند از:
گلپر 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه درسته 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نعنا، ترخون، جعفری تازه (خشک) 2 پیمانه سبزی ساطوری (3 قاشق غذاخوری)
تخم گشنیز درسته 1 قاشق چایخوری
فلفل سبز یا قرمز 1 عدد
نکات مهم درمورد ادویه ترشی بادمجان شکم پر:
ادویه های ترشی بادمجان شکم پر در شهرهای مختلف، متفاوت است. ترکیبی که در بالا ذکر شد، مخصوص تهران است



مجله دلگرم/ ادویه و ترفندهای تهیه ترشی بادمجان شکم پر
ادویه ترشی بادمجان شکم پر به ازای 1 کیلوگرم بادمجان عبارتند از:
گلپر 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه درسته 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نعنا، ترخون، جعفری تازه (خشک) 2 پیمانه سبزی ساطوری (3 قاشق غذاخوری)
تخم گشنیز درسته 1 قاشق چایخوری
فلفل سبز یا قرمز 1 عدد
نکات مهم درمورد ادویه ترشی بادمجان شکم پر:
ادویه های ترشی بادمجان شکم پر در شهرهای مختلف، متفاوت است. ترکیبی که در بالا ذکر شد، مخصوص تهران است. در رشت از ادویه ها و سبزیجاتی مثل: سبزی خالواش، نعنا و چوچاق استفاده می‌ شود و به ازای هر کیلو بادمجان دو تا سه بوته سیر اضافه می‌ شود. همچنین گلپر و سیاه دانه از ترکیبات ادویه ترشی حذف می‌ شود.
در بوشهر نیز ترکیب خاصی برای ادویه این نوع ترشی وجود دارد. به ازای هر کیلوگرم بادمجان، نیم پیمانه مخلوط سیاه دانه، تخم گشنیز و فلفل سیاه درسته و بیش از یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز نیم کوب استفاده می‌شود.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :