آموزش تهیه کلم پلوی شیرازی برای 2نفر

کد مطلب 6314 1399-08-14 19:04
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای ۲نفر
2 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی کلم پلو(تره.ریحان



کوکپد/ مواد لازم برای ۲نفر
2 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی کلم پلو(تره.ریحان.شوید.ترخون)
150 گرم گوشت چرخی
1 عدد پیاز
1/2 کلم برگ کوچک یا1/2 کلم قمری
1/2 فنجان آبغوره
1 قاشق غذاخوری آرد نخود چی
نمک. فلفل.زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
مراحل
گوشت چرخی رو در ظرف بریزید و پیاز رو رنده ریز کنید و آب پیاز رو بگیرید و به گوشت اضاف کنید و سپس بهش نمک. فلفل.زردچوبه و دارچین رو اضاف کنید و ورز بدید با دست و در نهایت بهش آرد رو اضاف کنید و ورز بدید خوب و به مدت ۱۵ در یخچال استراحت بدید تا مواد منسجم بشن...
 در این فاصله کلم رو خورد کنید قدیمی ها از کلم قمری استفاده میکردن به صورت خلالی خورد میکردن ولی من از کلم برگ سفید استفاده میکنم مزه بهتری داره خورد میکنم و کنار میذارم گوشت رو به اندازه کله گنجشک قلقلی میکنم و در ماهیتابه خوب سرخ میکنم (سعی کنید گوشت هارو ریز قلقلی کنید)



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :