صفر تا صد تهیه ترشی انبه در خانه

کد مطلب 6315 1399-08-14 19:05
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

مجله دلگرم/ ادویه ترشی انبه به ازای 1 کیلوگرم انبه بدون هسته عبارتند از:
فلفل سبز یا قرمز تند 4-5 عدد
سیر تازه (پودر سیر) 4-5 حبه (1 قاشق مرباخوری)
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
پودر تخم شنبلیله 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه درسته 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق مرباخوری
زیره درسته 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
برای تهیه ادویه ترشی انبه همه ادویه هایی که ذکر شد به جز پودر خردل را به مدت یک تا دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و پودر خردل را در زمان اضافه کردن سرکه به انبه، اضافه نمایید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سرکه 1 لیوان
سیاهدانه به میزار لازم
 
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذارید



مجله دلگرم/ ادویه ترشی انبه به ازای 1 کیلوگرم انبه بدون هسته عبارتند از:
فلفل سبز یا قرمز تند 4-5 عدد
سیر تازه (پودر سیر) 4-5 حبه (1 قاشق مرباخوری)
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
پودر تخم شنبلیله 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه درسته 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق مرباخوری
زیره درسته 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
برای تهیه ادویه ترشی انبه همه ادویه هایی که ذکر شد به جز پودر خردل را به مدت یک تا دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و پودر خردل را در زمان اضافه کردن سرکه به انبه، اضافه نمایید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سرکه 1 لیوان
سیاهدانه به میزار لازم
 
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذارید.
تا کاملا آب آن کشیده شده و به غلظت کافی برسد ناگفته نماند بجای گوجه از کنسرو گوجه هم می توانید استفاده کنید،سپس مراحل بعدی کار را انجام می دهیم در این بخش انبه ها را حسابی بشویید و با پوست کن پوست آن ها را بکنید.
بعد در اندازه های کوچک خرد کنید بهتر است انبه ها سبزتر و سفت باشد تا ترشی خوشمزه تری داشته باشیم.
تا اینجای کار انبه های خرد شده و  گوجه های پخته شده را آماده کرده و کنار گذاشته ایم ، در مرحله بعد تمر هندی را در قابلمه دیگری ریخته و روی حرارت میگذاریم و همزمان تخم گشنیزی که داشتیم  و کمی زردچوبه و سیاهدانه و نمک را همچنین به آن اضافه کرده و هم می زنیم
یک لیوان سرکه ای را که از قبل داشتیم روی مواد میریزیم تا حرارت ببینند و بعد انبه هایی را که در اندازه های کوچک خرد کرده ایم درون قابلمه ی تمر هندی میریزیم تا به مدت پنج دقیقه درون آن حرارت ببیند تا کمی نرم شود.
به محض اینکه مشاهده کردیم مواد در حال جوشیدن است در مرحله بعد گوجه هایی را که آب آن را گرفته ایم و غلیظ شده است به مواد آماده شده اضافه می کنیم یک تا دو دقیقه بعد از افزودن گوجه حرارت را خاموش می کنیم.
دلیل اینکه بعد از دو دقیقه شعله گاز را خاموش میکنیم این است که نباید انبه ها له شوند،سپس سیر های ریز شده را به موادمان اضافه مکنیم.
 

درست کردن ترشی انبه

در نهایت ترشی ما آماده ریختن در شیشه ها است ولی قبل از آن بهتر است یک استکان یا نصف استکان روغن را به آن اضافه کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم،بهتر است این ترشی به مدت دو هفته تا یک ماه در یخچال بماند تا کاملا رسیده شود و بعد مصرف شود.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :