دستور تهیه املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی

کد مطلب 6332 1399-08-14 23:24
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

نمناک/ مواد لازم برای 3 نفر
سیب زمینی2 عدد متوسط
تخم مرغ3 عدد
پیاز2 عدد
گوجه4 عدد متوسط
نمک و پودر سیر به میزان لازم
مرزه خشک 1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه املت سیب زمینی خانگی:
مرحله اول( آماده سازی مواد اولیه)
ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را می گیریم و به صورت درشت رنده می کنیم و سپس آن را شسته تا نشاسته آن خارج شود و سپس آب آن را می گیریم و کنار می گذاریم



نمناک/ مواد لازم برای 3 نفر
سیب زمینی2 عدد متوسط
تخم مرغ3 عدد
پیاز2 عدد
گوجه4 عدد متوسط
نمک و پودر سیر به میزان لازم
مرزه خشک 1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه املت سیب زمینی خانگی:
مرحله اول( آماده سازی مواد اولیه)
ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را می گیریم و به صورت درشت رنده می کنیم و سپس آن را شسته تا نشاسته آن خارج شود و سپس آب آن را می گیریم و کنار می گذاریم.
گوجه ها را به صورت حلقه ای خرد می  کنیم و کنار می گذاریم.
تخم مرغ ها را شکسته و به همراه یک قاشق مرزه و مقداری نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
درون تابه ای مقداری روغن ریخته و روی شعله قرار می دهیم و پیاز های خرد شده را اضافه می کنیم و سپس مقداری زرد چوبه و نمک را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا سبک تر شود و وقتی کمی طلایی شد آن را خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم
سپس درون همان تابه ای که پیاز ها را تفت دادیم سیب زمینی های رنده شده را اضافه می کنیم تا به خوبی سرخ شود و وقتی به خوبی سرخ شد پیاز های سرخ شده را اضافه می کنیم و مقداری با سیب زمینی تفت می دهیم تا به خوبی مخلوط شوند و سپس آنها را کنار می گذاریم.


مرحله چهارم
اگز نیاز بود دوباره مقداری روغن درون تابه اضافه می کنیم و اگر روغن به اندازه بود نیاز به اضافه کردن روغن نیست و سپس گوجه هایی که حلقه ای خرد شده بود را اضافه می کنیم و مقداری نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه می کنیم و وقتی به خوبی سرخ شد روی هر کدام از گوجه ها مقداری از مخلوط سیب زمینی و پیاز را می گذاریم و گوجه ها را طوری درون تابه می چینیم که مقداری فضای خالی بین آنها باشد .

مرحله پنجم
سپس تخم مرغ مخلوط شده را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا تخم مرغ بپزد و املت سیب زمینی ما آماده شود.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :