فوت و فن ماست درست کردن در خانه

کد مطلب 6341 1399-08-15 09:24
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
شیر به مقدار دلخواه
ماست (به ازای هر لیتر شیر دو قاشق غذا خوری)
مراحل
شیر رو ۲۰ دقیقه بجوشونید هر چی اب شیر کمتر بشه ماست سفت تری بدست میاریم
بعد میگذاریم درجه حرارت شیر به ۴۰ درجه برسه یعنی انگشت رو نسوزونه
ماست رو به مقداری از شیر سرد شده اضافه میکنیم هم میزنیم و به مابقی شیر اضافه میکنیم
حالا ظرف رو با پتو یا پارچه گرم ۲-۳ ساعت میپوشونیم تا دمای شیر پایین نیاد بعد از اماده شدن ظرف رو در یخچال بذارید و تا چند ساعت بهش دست نزنید

.


کوکپد/ مواد لازم
شیر به مقدار دلخواه
ماست (به ازای هر لیتر شیر دو قاشق غذا خوری)
مراحل
شیر رو ۲۰ دقیقه بجوشونید هر چی اب شیر کمتر بشه ماست سفت تری بدست میاریم
بعد میگذاریم درجه حرارت شیر به ۴۰ درجه برسه یعنی انگشت رو نسوزونه
ماست رو به مقداری از شیر سرد شده اضافه میکنیم هم میزنیم و به مابقی شیر اضافه میکنیم
حالا ظرف رو با پتو یا پارچه گرم ۲-۳ ساعت میپوشونیم تا دمای شیر پایین نیاد بعد از اماده شدن ظرف رو در یخچال بذارید و تا چند ساعت بهش دست نزنید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :