آموزش تهیه شکلات مغزدار در خانه

کد مطلب 6342 1399-08-15 09:25
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد مواد لازم
1 پیمانه بیسکوییت پتی بور
1 پیمانه مغز گردو خرد شده
1/2 پیمانه مغز پسته خرد شده
1 پیمانه پودر قند
150 گرم کره
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1/2 قاشق چایخوری وانیل
کاغذ آلومینیوم 1 ورق کوچیک
مراحل
ابتدا بیسکوییت رو پودر میکنیم و داخل یه کاسه بزرگ میریزیم بعد پسته و گردو رو خرد میکنیم و به بیسکوییت اضافه میکنیم بعد پودر قند،پودر کاکائو ،وانیل رو به موادمون اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم بعد کره رو که به صورت بن ماری آب کردیم داخل مواد ریخته و خوب مخلوط میکنیم اگه دست رو دستکش بزارید و مواد رو مخلوط کنید خیلی بهتره
 مواد آماده شده رو روی کاغذ آلومینیوم ریخته و با دست رولش میکنیم بعد کاغذ رو دور مواد محکم میپیچیم و فیکس میکنیم سرو ته کاغذ رو هم مثل شکلات ببندین بزارید 2 ساعت فریزر بمونه یعد درش بیارید برش بدین و در ظرف دربدار داخل یخچال نگهداری کنید

.


کوکپد مواد لازم
1 پیمانه بیسکوییت پتی بور
1 پیمانه مغز گردو خرد شده
1/2 پیمانه مغز پسته خرد شده
1 پیمانه پودر قند
150 گرم کره
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1/2 قاشق چایخوری وانیل
کاغذ آلومینیوم 1 ورق کوچیک
مراحل
ابتدا بیسکوییت رو پودر میکنیم و داخل یه کاسه بزرگ میریزیم بعد پسته و گردو رو خرد میکنیم و به بیسکوییت اضافه میکنیم بعد پودر قند،پودر کاکائو ،وانیل رو به موادمون اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم بعد کره رو که به صورت بن ماری آب کردیم داخل مواد ریخته و خوب مخلوط میکنیم اگه دست رو دستکش بزارید و مواد رو مخلوط کنید خیلی بهتره
 مواد آماده شده رو روی کاغذ آلومینیوم ریخته و با دست رولش میکنیم بعد کاغذ رو دور مواد محکم میپیچیم و فیکس میکنیم سرو ته کاغذ رو هم مثل شکلات ببندین بزارید 2 ساعت فریزر بمونه یعد درش بیارید برش بدین و در ظرف دربدار داخل یخچال نگهداری کنید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :