آسان ترین روش تهیه کمپوت سیب قرمز

کد مطلب 6353 1399-08-15 13:42
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
3 عدد سیب قرمز
2 قاشق غذا خوری شکر
مراحل
اول سیب ها رو شستم.



کوکپد/ مواد لازم
3 عدد سیب قرمز
2 قاشق غذا خوری شکر
مراحل
اول سیب ها رو شستم... بعد به مقدار نصف ظرف آب به قابلمه میریزیم گذاشتم روی شعله بجوشه... به از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد شکر میریزیم... منتظر میمونم بجوشه غلیظ بشه بعد سیب ها رو خورد میکنیم هسته هاشو جدا میکنیم(میتونین هسته سیب رو دور نریزیم و دمنوش درست کنیم) سیب هایی که خورد کردیم میریزیم داخل ظرف شیشه و شربت رو اضافه میکنیم و درشو محکم میبندیم و میزاریم داخل آب در حال جوش 30دقیقه گذاشتم من جوشید باید طوری باشه که آب داخل ظرف شیشه بجوشه
بعد ظرف رو برداشتم به مدت 5 ثانیه داخل آب سرد نگهداشتم.... برداشتم گذاشتم کنار تا خنک بشه درشون پُلُنپ میشه دست نزنی ۲سال میمونه بعدش هم کمپوت سیب رو میتونین در جایی خشک و خنک مانند انباری نگهدارین.... نوش جونتون کمپوت سیب زمستون خیلی میچسبه وقتی که میوه پیدا نمیشه امیدوارم اطلاعات مفیدی رو در خدمت شما کدبانو های عزیز کوکپدی گفته باشه



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :