عصرانه/ پیراشکی قاشقی بدون خمیر مایه

کد مطلب 6496 1399-08-17 17:17
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای ۵ نفر
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
شکر یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
نوک قاشق چای خوری وانیل
آرد 1 لیوان به اضافه 2 ق غ
ماست 3 قاشق غذاخوری(جایگزین نداره)
مراحل
منظور از لیوان ،لیوان فرانسوی دسته دار هست.در کاسه‌ای تخم مرغ ،روغن مایع، شکر، وانیل و ماست را با هم مخلوط می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست شوند بعد بکینگ پودر را اضافه می کنیم



کوکپد/ مواد لازم برای ۵ نفر
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
شکر یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
نوک قاشق چای خوری وانیل
آرد 1 لیوان به اضافه 2 ق غ
ماست 3 قاشق غذاخوری(جایگزین نداره)
مراحل
منظور از لیوان ،لیوان فرانسوی دسته دار هست.در کاسه‌ای تخم مرغ ،روغن مایع، شکر، وانیل و ماست را با هم مخلوط می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست شوند بعد بکینگ پودر را اضافه می کنیم. و هم میزنیم و پنج دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند و بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم خمیر این پیراشکی کاملا چسبناک است. پس به هیچ وجه آرد اضافه نمی کنیم چون پیراشکی خمیر می شود.
برای سرخ کردن این پیراشکی ابتدا در ظرف گودی روغن ریخته تا داغ شود بعد شعله را کم کرده و از مواد یک قاشق برداشته و با قاشقی دیگر آنرا جدا کرده و در روغن داغ انداخته و سرخ می کنیم.روش دیگر این است که مواد را در قیف یا نایلون بریزیم وسر آن را یک برش کوچک بزنیم و از مواد در روغن بریزیم و سرخ کنیم.
تنها نکته ای که درست کردن این پیراشکی داشت، شعله هنگام سرخ کردن کم باشد در غیر اینصورت روی پیراشکی سرخ میشه و وسط اون خمیر میمونه.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :