لاهماجون، یکی از غذاهای پرطرفدار ترکیه

کد مطلب 6535 1399-08-18 10:40
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

غذالند/ لاهماجون، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه می باشد. در واقع این غذا مخفف کلمه «لحم عجین» به معنی غذای گوشت و خمیر بوده که به این اسم معروف شده است



غذالند/ لاهماجون، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه می باشد. در واقع این غذا مخفف کلمه «لحم عجین» به معنی غذای گوشت و خمیر بوده که به این اسم معروف شده است. این غذای خوشمزه و عالی تقریباً شبیه به پیتزا در کشور خودمان طبخ می‌ شود و طعم و عطر خاص و عالی دارد. معمولا خمیر آن را گرد و کوچک آماده کرده و با مواد گوشت چرخ کرده و انواع سبزیجات آن را طبخ می نمایند. شکل ظاهری این غذا نیز بسیار عالی بوده و طرفداران بسیاری دارد. در کشور ترکیه معمولا این غذا را به عنوان دسر و همراه با غذاهای اصلی سرو می ‌کنند. از این رو حتی می توانید این غذا را نیز در وعده شام طبخ کرده و به همراه خانواده آن را سرو کنید.
لاهماجون، پیتزای خوشمزه و معروف ترک را می توانید به راحتی در منزل تهیه و از طعم و عطر آن لذت ببرید. تفاوتی که این پیتزای ترک با پیتزاهای معمول کشور ما دارد، مربوط به استفاده از پنیر پیتزا می باشد. البته می توانبد با توجه به سلیقه غذایی خود، کمی از مواد آن را تغییر داده و برای ظاهر عالی آن و طعم بهتر از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.
مواد لازم
آرد: ۲ لیوان
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
خمیر مایع: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
شیر: دو سوم لیوان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا: به مقدار لازم
مراحل
 گام 1ابتدا خمیر مایع، شیر و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط نمایید.
 گام 2۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس روغن مایع و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب هم بزنید.
 گام 3سپس آرد را مرحله مرحله اضافه و مواد را مخلوط کنید.
 گام 4خمیر را ورز داده و گلوله کرده و با پارچه روی آن را بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.
 گام 5گوشت چرخ کرده را به همراه کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید.
 گام 6فلفل دلمه‌ای، پیاز، سیرها و گوجه ‌فرنگی را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید.
 گام 7سپس آویشن، پودر پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را نیز افزوده و مخلوط نمایید و حرارت را خاموش کنید.
 گام 8بعد از آماده شدن خمیر، بر روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را صاف کنید.
 گام 9خمیر را در قالب و یا سینی فر که چرب کرده اید بگذارید.
 گام 10مواد گوشت را بر روی خمیر پخش کنید و کمی جعفری خرد شده را نیز بریزید.
 گام 11فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی ‌گراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :