پسته غذای خوشمزه پاییزی

کد مطلب 6536 1399-08-18 10:41
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

غذالند/ پسته پلو، یکی از انواع پلوهای خوشمزه و عالی در فصل پاییز می باشد. می ‌توانید این غذای خوش عطر و طعم را به همراه پسته تازه طبخ نمایید و از طعم و مزه آن لذت ببرید



غذالند/ پسته پلو، یکی از انواع پلوهای خوشمزه و عالی در فصل پاییز می باشد. می ‌توانید این غذای خوش عطر و طعم را به همراه پسته تازه طبخ نمایید و از طعم و مزه آن لذت ببرید. این غذای مجلسی ساده و خوشمزه را می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل تهیه کنید و یک غذای متفاوت و جدید آماده کنید.
مغز پسته حاوی ویتامین ها و مواد معدنی چون ویتامین آ، ب۱، ب۳، کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، پروتئین و… می باشد. این مواد معدنی باعث خواص و فوایدی از قبیل پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، آرام کردن اعصاب، تقویت معده، رفع کم خونی، تقویت حافظه، استحکام استخوان ها، لاغری و تناسب اندام، مراقبت از پوست و مو و… می شود. از این رو می توانید برای بهره مندی از این فواید عالی و بی شمار، غذای پسته پلو خوشمزه و خوش عطر را در منزل طبخ نمایید و با تزیین بسیار زیبای آن از مهمانان خود پذیرایی نمایید.
مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
فیله مرغ: ۴ تکه
مغز پسته: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
شوید: ۱ پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
 گام 1برنج را با آب ولرم شسته و کمی نمک بریزید و خیس کنید.
 گام 2پسته ها را نیز پوست کرده و از وسط برش دهید.
 گام 3پیاز و شوید را پاک کرده و ریز خرد کنید.
 گام 4فیله های مرغ را برش دهید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
 گام 5سپس پیاز خرده شده را به ماهی تابه افزوده و کمی تفت دهید.
 گام 6زعفران و ادویه ها را نیز اضافه و حرارت را خاموش کنید.
 گام 7برنج را در قابلمه آب جوش ریخته و آبکش نمایید.
 گام 8ته دیگ دلخواه خود را در قابلمه بچینید و برنج، مغز پسته ها و شوید را لایه به لایه در قابلمه بریزید.
 گام 9کمی هم روغن بر روی برنج بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
 گام 10بعد از آماده شدن، برنج را در دیس به همراه مرغ ها و کمی زرشک تزیین و سرو نمایید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :