نوشیدنی ها/ با شربت لیمو و نعناع به بدنتان جان تازه بدهید

کد مطلب 6572 1399-08-18 19:23
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

پارسی دی/ چی لازم دارم:
شکر ۱ کیلو
برگ تازه نعنا ۵۰۰ گرم
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذاخوری
آب ۵ لیوان
رنگ سبز خوراکی
عرق هل ۱ فنجان
عرق نعنا ۱ فنجان
گلاب ۱ فنجان
چه جوری درست میشه:
شربت سکنجبین یکی از انواع نوشیدنی های سنتی و قدیمی ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای رفع تشنگی …
مرحله اول: نعنا
برای تهیه شربت نعنا ابتدا نعنا را پاک کرده و خوب بشوئید و سپس بدون نیاز به خورد کردن برای تهیه شربت استفاده کنید. به این دلیل که بعد از پخت شربت بتوانید به راحتی نعناها را از قابلمه ی شربت بردارید



پارسی دی/ چی لازم دارم:
شکر ۱ کیلو
برگ تازه نعنا ۵۰۰ گرم
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذاخوری
آب ۵ لیوان
رنگ سبز خوراکی
عرق هل ۱ فنجان
عرق نعنا ۱ فنجان
گلاب ۱ فنجان
چه جوری درست میشه:
شربت سکنجبین یکی از انواع نوشیدنی های سنتی و قدیمی ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای رفع تشنگی …
مرحله اول: نعنا
برای تهیه شربت نعنا ابتدا نعنا را پاک کرده و خوب بشوئید و سپس بدون نیاز به خورد کردن برای تهیه شربت استفاده کنید. به این دلیل که بعد از پخت شربت بتوانید به راحتی نعناها را از قابلمه ی شربت بردارید.
مرحله دوم: شربت
یک قابلمه را با سایز مناسب انتخاب کنید و بر روی حرارت بگذارید. آب را به همراه شکر داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
مرحله سوم: برگ نعنا
بعد از اینکه در کنار ظرف شربت شروع به مروارید زدن کرد، برگ های نعنا را به شربت اضافه کنید تا با هم چند دقیقه ای بجوشد و عطر نعنا بلند و شود و رنگ شربت نعنا از سفیدی و بی رنگی به رنگ برگ نعنا تغییر کند.
مرحله چهارم: دم گذاشتن
بعد از مدتی که گذشت، عرقیجات را به همراه آبلیمو و رنگ خوراکی را به شربت نعنا اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله دیگر شربت نعنای شما باید قوام آمده باشد و به غلظت مناسب رسیده باشد.
مرحله پنجم: پایان کار
زیر شعله را خاموش کنید و درب قابلمه را دم کش بیاندازید و بر روی قابلمه بگذارید تا با حرارت خودش شربت کمی دیگر در این حالت جا بیافتد. پس از اینکه شربت از حرارت افتاد برگ های نعنا را از شربت نعنا در بیاورید و شربت نعنای آماده شده را در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. شربت نعنا را به همراه تکه های یخ و آب سرد آماده کرده و نوش جان فرمائید.
نکات کلیدی در تهیه شربت نعنا
در تهیه شربت نعنا دقت فرمائید که شربت وقتی داغ است نباید خیلی هم غلیظ شود و سفت شود زیرا شربت را وقتی در یخچال می گذارید، کمی هم در یخچال سفت می شود و خودش را میگیرد.
اضافه کردن کمی زنجبیل می تواند به خواص شربت نعنا اضافه کند.
می توانید برای عطر و طعم بهتر از کمی رنده پوست لیمو ترش اضافه کنید.
طرز تهیه شربتی که داده شد، شربت پایه است و شما می توانید هر میوه ای را به همین ترتیب شربتش را آماده کنید.
برای خوشرنگی شربت نعنا از رنگ مجاز خوراکی استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید از آب گاز دار برای سرو شربت نیز استفاده نمائید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :