تهیه آش اسفناج با حفظ خواص آن

کد مطلب 6799 1399-08-21 23:08
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای  4 نفر
1 لیوان عدس
500 گرم اسفناج خوردشده
رشته آشی به مقداردلخواه
1 لیوان کشک (کمتروبیشترم میشه ولی بیشترباشه خوشمزه تره)
پیازداغ هم برای داخل آش وهم برای تزیین هرچی کرمتونه
نعناداغ
سیرداغ
نمک.زردچوبه



کوکپد/ مواد لازم برای  4 نفر
1 لیوان عدس
500 گرم اسفناج خوردشده
رشته آشی به مقداردلخواه
1 لیوان کشک (کمتروبیشترم میشه ولی بیشترباشه خوشمزه تره)
پیازداغ هم برای داخل آش وهم برای تزیین هرچی کرمتونه
نعناداغ
سیرداغ
نمک.زردچوبه.فلفل
روغن به مقدارلازم
مراحل
عدسوگذاشتم بپزه.. پیازداغ خلالی درست کردم مقداربیشترشو ریختم داخل آش مابقیشوواسه تزیین گذاشتم...نمک.زردچوبه.فلفل ریختم وقتی عدس پخت رشته ونصف بیشترکشک رو اضافه کردم. کمی که نرم شدرشته ها اسفناج هم اضافه کردم ودر قابلمه رونبستم تا رنگ اسفناج سبزبمونه...زیاد نذاشتم بپزه که خاصیتش بره..
 توی ظرف سرو کشیدم وباسیرداغ.نعناداغ.پیازداغ تزیین کردم........میتونید از آب مرغ یاگوشت هم استفاده کنید. من از دوتا عصاره گوشت استفاده کردم ودر آخر نمک و......اندازه کردم...چون رشته وکشک نمک داره مواظب باشید نمک زیادی نزنید..



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :