مصرف لبنیات محلی در شرایط شیوع بیماری کووید 19 ممنوع

کد مطلب 6947 1399-08-24 18:15
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

بهداشت نیوز/ دکتر حسن براتی زاده با بیان این که آلودگی میکروبی در لبنیات محلی و بی نام و نشان طی نظارت ها و بازدیدهای انجام شده به وفور مشاهده می شود و جزو بزرگ ترین دغدغه های ما محسوب می شود، گفت: استفاده از این محصولات لبنی تهدید کننده سلامت محسوب می شود و خطرات جدی به همراه دارد
وی اظهار داشت: عرضه محصولات لبنی خارج از محل تولید قانونی نیست و به طور کلی محصولاتی که بدون نظارت و مجوز بهداشتی به فروش می رسند، دارای آلودگی بالایی بوده و سلامت فرد را به خطر می اندازد.
وی  به تخلف و تقلب در این زمینه اشاره کرد و توضیح داد: با وجود آن که تهیه محصولات پاستوریزه و استریلیزه نیاز به هزینه بیشتری دارد، اما کیفیت و تضمین سلامت آن بر کسی پوشیده نیست، این در حالی است که محصولات لبنی محلی علاوه بر احتمال وجود درصد آلودگی و ابتلا به بیماری هایی نظیر تب مالت، درصد خامه و چربی بالایی داشته و هیچ تضمینی بر سلامت آن وجود ندارد



بهداشت نیوز/ دکتر حسن براتی زاده با بیان این که آلودگی میکروبی در لبنیات محلی و بی نام و نشان طی نظارت ها و بازدیدهای انجام شده به وفور مشاهده می شود و جزو بزرگ ترین دغدغه های ما محسوب می شود، گفت: استفاده از این محصولات لبنی تهدید کننده سلامت محسوب می شود و خطرات جدی به همراه دارد
وی اظهار داشت: عرضه محصولات لبنی خارج از محل تولید قانونی نیست و به طور کلی محصولاتی که بدون نظارت و مجوز بهداشتی به فروش می رسند، دارای آلودگی بالایی بوده و سلامت فرد را به خطر می اندازد.
وی  به تخلف و تقلب در این زمینه اشاره کرد و توضیح داد: با وجود آن که تهیه محصولات پاستوریزه و استریلیزه نیاز به هزینه بیشتری دارد، اما کیفیت و تضمین سلامت آن بر کسی پوشیده نیست، این در حالی است که محصولات لبنی محلی علاوه بر احتمال وجود درصد آلودگی و ابتلا به بیماری هایی نظیر تب مالت، درصد خامه و چربی بالایی داشته و هیچ تضمینی بر سلامت آن وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که تمایل به عرضه محصولات محلی لبنی دارند می توانند با گرفتن مجوز بهداشتی و دیگرموارد مورد نیاز نسبت به این مساله اقدام کنند.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :