دسر سیب سرخ شده هم پرخاصیت هم خوشمزه

کد مطلب 6957 1399-08-24 20:13
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

ستاره/ دسر سیب سرخ شدهدسر سیب سرخ شده را می توان به عنوان یک میان وعده خوشمزه نیز سرو کرد. طرز تهیه این دسر ساده و راحت است و نیاز به ابزار یا مهارت خاصی ندارد



ستاره/ دسر سیب سرخ شدهدسر سیب سرخ شده را می توان به عنوان یک میان وعده خوشمزه نیز سرو کرد. طرز تهیه این دسر ساده و راحت است و نیاز به ابزار یا مهارت خاصی ندارد.
 
مواد لازم
آرد1/2 پیمانه
شکر1 قاشق چایخوری
عصاره وانیل1/2 قاشق چایخوری
نوشابه سون آپ یا لیمویی1/2 پیمانه
سیب2 عدد
پودر شکربه میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

دستور تهیه:
یک تابه با دیواره بلند انتخاب کرده و تا 1/3 آن را با روغن پر کنید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود.
آرد، شکر و عصاره وانیل را در ظرفی ریخته و نوشابه را کم کم به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به شکل مایه ی یکدستی درآیند.
سیب ها را به صورت ورقه ای برش بزنید و وسط آنها را خارج کنید.
ورقه های سیب را در مایه ی خمیری قرار دهید و دو طرف آنها را با مایه آغشته کنید. سپس با چنگال بالا نگه دارید تا مایه ی اضافی آنها بریزد.
ورقه های سیب آغشته به مایه ی خمیر را در روغن داغ قرار دهید و پس از 30-20 ثانیه برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
سیب ها را پس از طلایی شدن دو طرف روی دستمال مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس مقداری پودر شکر روی آنها بپاشید.
نکته: به جای پودر شکر می توانید از مربا، ژله یا شربت میوه استفاده کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :