آیا مصرف نمک باعث ابتلا به فشار خون و بیماریهای قلبی ــ عرقی است یا مصرف روزانه "نمک طعام طبیعی" یکی از الزامات حفظ سلامت و تندرستی است؟! آیا باید نمک تصفیه‌شده حاوی ید مصرف کرد یا نمک طبیعی تهیه‌شده از سنگ نمک را در رژیم غذایی روزانه گنجاند؟

کد مطلب 1630 1399-05-13 19:22
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه
به‌خلاف آنچه امروز به‌صورت رسمی تقریباً از تمامی رسانه‌های جمعی در نظام سلامت کشورمان تبلیغ می‌شود و مصرف هر نوع "نمکی" را عامل ابتلا به فشار خون، بیماریهای قلبی ــ عرقی و. .

- اخبار اجتماعی - به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ بر اساس منابع طب سنتی "نمک طعام طبیعی" یکی از مواد غذایی بسیار ضروری و حیاتی برای حفظ سلامت و تعادل بدن انسان محسوب می‌شود و عدم مصرف نمک باعث ایجاد زمینه ابتلا به انواع و اقسام بیماریها را فراهم می‌کند.به‌خلاف آنچه امروز به‌صورت رسمی تقریباً از تمامی رسانه‌های جمعی در نظام سلامت کشورمان تبلیغ می‌شود و مصرف هر نوع "نمکی" را عامل ابتلا به فشار خون، بیماریهای قلبی ــ عرقی و... معرفی می‌‌کند، نه‌تنها فکت علمی مستندی دال بر رابطه بین مصرف نمک طبیعی طعام و ابتلا به این بیماریها وجود ندارد بلکه بر اساس تحقیقات جدید علمی صورت‌‌گرفته در قالب گروه‌های تحقیقاتی مختلف، عدم مصرف نمک طبیعی، زمینه ابتلا به بیماریهای مختلفی از جمله بیماریهای قلبی و کلیوی را فراهم می‌کند؛ برای مطالعه بیشتر می‌توانید این مطلب را بخوانید: یافته‌‌های جدید علمی "مصرف نمک طبیعی" را برای درمان فشار خون تجویز می‌کند!در فیلم کوتاه زیر، "دکتر حمیدرضا ضیایی" پزشک و پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی به برخی حقایق پنهان درباره نمک و تفاوت بین نمک طبیعی حاوی عناصر مختلف از جمله مس، روی، منگنز،... و نمک تصفیه‌شده حاوی ید اشاره می‌کند:فیلم/ دروغ‌هایی که درباره مضرات "نمک معدنی" به ما گفته‌اند"نمک معدنی بدون ید" بهترین نوع نمک استحذف یا کاهش مصرف "نمک طبیعی" باعث ابتلا به بیماریهای قلبی و کلیویآیا می‌توان فشار خون را با مصرف "نمک طعام طبیعی" کنترل کرد؟! + صوت+


این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :