آموزش تهیه کاچی مشهدی

کد مطلب 7617 1399-09-04 14:42
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای 2 نفر
اردگندم یا برنج3ق غ
3 ق غ روغن زرد یا کره
نبات2شاخه 10سانتی شیرین تر میخوا ین بیشتر بریزین
پودر چهار زیره 2ق غ سرپر
3 لیوان اب جوش
مراحل
اول ارد رو تفت میدیم تا مثل حلوا طلایی بشه بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم
بعد اب رو بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا حالت فرنی پیدا کنه بعد نبات رو به اضافه میکنیم وهمین طور هم میزنیم ودر اخر پودر ۴زیره رو بهش اضافه میکنیم تا غلیظ و یکدست بشه
کاچی باید حالت فرنی پیدا کرده باشه سفت تر نشه من واسه خودم (چهار مغر اسیاب شده هم زدم)



کوکپد/ مواد لازم برای 2 نفر
اردگندم یا برنج3ق غ
3 ق غ روغن زرد یا کره
نبات2شاخه 10سانتی شیرین تر میخوا ین بیشتر بریزین
پودر چهار زیره 2ق غ سرپر
3 لیوان اب جوش
مراحل
اول ارد رو تفت میدیم تا مثل حلوا طلایی بشه بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم
بعد اب رو بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا حالت فرنی پیدا کنه بعد نبات رو به اضافه میکنیم وهمین طور هم میزنیم ودر اخر پودر ۴زیره رو بهش اضافه میکنیم تا غلیظ و یکدست بشه
کاچی باید حالت فرنی پیدا کرده باشه سفت تر نشه من واسه خودم (چهار مغر اسیاب شده هم زدم)



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :