غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

کد مطلب 7937 1399-09-09 15:12
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

آخرین خبر/  غذای کُره ای،ژاپنی

رامن یکی از غذاهای ملی هم کره و هم ژاپنه که از ریختن نودل چینی داخل سوپ ماهی یا گوشت تهیه می‌شه. داخل سوپ رامن معمولاً سس سویا وجود داره



آخرین خبر/  غذای کُره ای،ژاپنی

رامن یکی از غذاهای ملی هم کره و هم ژاپنه که از ریختن نودل چینی داخل سوپ ماهی یا گوشت تهیه می‌شه. داخل سوپ رامن معمولاً سس سویا وجود داره. ممکنه روی نودول،گوشت مزه داده شدهٔ خوک به نام چاشو، ماهی،مرغ گریل شده ،جلبک دریایی یا نوری، ذرت و سبزیجات دیگه قرار بگیره. هر منطقه ای نوع مخصوصی از رامن داره.
پ.ن بهتون پیشنهاد میکنم از نودل گوشت استفاده کنید طعم بهتری داره.مقدار آب سوپ سلیقه ایه میتونید کم آب تر یا پر آب تر درست کنید.انتخاب سبزیجات هم به ذائقه خودتون بستگی داره

از صفحه ی آشپزی ملل پریسا



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :