آموزش تهیه باسلوق؛ میان وعده سنتی

کد مطلب 7946 1399-09-09 18:04
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

مزه/ چی لازم دارم:

۲/۳ پیمانه نشاسته گل
۴ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه گلاب
۲ پیمانه شکر
۵۰ گرم کره
۱,۵ پیمانه پودر نارگیل
۱۰ عدد مغز گردو

چه جوری درست میشه:

آب و نشاسته رو قاطی کنین و روی حرارت بذارین. گلاب و کره رو اضافه کنین و ۴۰-۳۰ دقیقه حرارت بدین



مزه/ چی لازم دارم:

۲/۳ پیمانه نشاسته گل
۴ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه گلاب
۲ پیمانه شکر
۵۰ گرم کره
۱,۵ پیمانه پودر نارگیل
۱۰ عدد مغز گردو

چه جوری درست میشه:

آب و نشاسته رو قاطی کنین و روی حرارت بذارین. گلاب و کره رو اضافه کنین و ۴۰-۳۰ دقیقه حرارت بدین. شکر رو اضافه کنین و اجازه بدین خوب غلیظ بشه.
محلول رو از روی حرارت بردارین.
مقداری پودر نارگیل کف دست بریزین و یک مغز گردو روش بذارین.
از مواد باسلوق روی گردو بریزین و با پودر نارگیل دورش رو بپوشونین و فرم بدین.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :