طرز تهیه پیتزا تخم‌مرغ و سبزیجات برای صبحانه

کد مطلب 8047 1399-09-11 10:47
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

فوت و فن/ این پیتزا بسیار خوشمزه و مناسب صبحانه است. مواد تشکیل دهنده آن سوسیس و پنیر و تخم‌مرغ هستند و بدون شک از آن لذت خواهید برد



فوت و فن/ این پیتزا بسیار خوشمزه و مناسب صبحانه است. مواد تشکیل دهنده آن سوسیس و پنیر و تخم‌مرغ هستند و بدون شک از آن لذت خواهید برد.
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه


مواد لازم
۴ عدد تخم‌مرغ
۲۲۵ گرم سوسیس
۴ عدد نان پیتا
یک پیمانه سس پیتزا
نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
۴ پیمانه اسفناج
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری آب لیموترش
یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه


طرز تهیه
تخم‌مرغ‌ها را از ۳۰ دقیقه قبل در دمای اتاق قرار دهید. فر را با دمای ۴۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید.
در یک تابه بزرگ، سوسیس‌ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید. نان‌های پیتا را ۴ تا ۶ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. سپس آنها را در سینی فر قرار دهید.
دمای فر را به ۴۵۰ درجه فارنهایت افزایش دهید.
سس پیتزا را روی نان‌ها بمالید. روی آنها پنیر موزارلا و چدار بریزید. روی آنها سوسیس‌های پخته شده و پیاز بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید ولی هم نرنید. در وسط پیتزا فضایی باز کنید و تخم‌مرغ را در آن بریزید. همین کار را با بقیه پیتزا و تخم‌مرغ‌ها تکرار کنید.
آنها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا تا تخم‌مرغ‌ها پخته شوند.
در یک کاسه کوچک، اسفناج، روغن، لیموترش، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن پنیر پارمسان بپاشید و با پیتزا سرو کنید.
 

ارزش غذایی
کالری: ۵۹۳
چربی: ۳۰ گرم
کلسترول: ۲۰۵ گرم
کربوهیدرات: ۴۵ گرم
فیبر: ۳ گرم
قند: ۳ گرم
پروتئین: ۳۰ گرم
آهن: ۴ گرم
پتاسیم: ۶۱۷ میلی‌گرم
کلسیم: ۳۸۴ میلی‌گرم
سدیم: ۱۱۲۲ میلی‌گرم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :