سوپ و آش/ سوپ تند و تیز با انواع فلفل برای پیشگیری از سرماخوردگی های فصل

کد مطلب 8051 1399-09-11 12:11
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

کتاب کاله/ چون پاییز و زمستان بیشتر در معرض آلرژی‌های فصلی، سرماخوردگی و آنفولانزا هستیم، می‌خواهیم طرز تهیه سوپ با انواع فلفل برای پیشگیری از سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم. فلفل به دلیل این که منبع غنی‌ای از ویتامین سی و سرشار از آنتی اکسیدان است، برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا فوق‌العاده مفید است



کتاب کاله/ چون پاییز و زمستان بیشتر در معرض آلرژی‌های فصلی، سرماخوردگی و آنفولانزا هستیم، می‌خواهیم طرز تهیه سوپ با انواع فلفل برای پیشگیری از سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم. فلفل به دلیل این که منبع غنی‌ای از ویتامین سی و سرشار از آنتی اکسیدان است، برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا فوق‌العاده مفید است.

در این مطلب طرز تهیه سوپ ما از سه نوع فلفل استفاده کردیم؛ هم فلفل قرمز به صورت تازه و هم پودر پاپریکا و فلفل سیاه که تمام آن‌ها منبع خوبی از ویتامین C هستند و ایمنی بدن را افزایش می‌دهند. شما می‌توانید به دستورالعمل سوپ‌های دیگری هم که در خانه تهیه می‌کنید، فلفل اضافه کنید و به عنوان یک سوپ برای پیشگیری از سرماخوردگی نوش جان کنید.
چی لازم داریم:
سیب زمینی شیرینیک عدد
فلفل قرمزیک عدد
سیرسه حبه
پاپریکا دودییک قاشق چای‌خوری
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
شیر نارگیل200 میلی لیتر
آب مرغ200 میلی لیتر
شربت افرایک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

چطور بپزیم:

مرحله اول
خوردن یک سوپ خوشمزه و مقوی پر از ویتامین یکی ازروش‌های پیشگیری و درمان سرماخوردگی است. این سوپ فلفل نیز به علت دارای بودن ویتامین سی یک از خوراکی‌های مفیدی است که می‌تواند در روزهای سرد پائیزی و زمستانی شما را از شر سرماخوردگی در امان بدارد.
برای تهیه این سوپ فلفل ابتدا باید فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سیب زمینی شیرین، فلفل، پیاز و سیر را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس سیب زمینی شیرین را به صورت مکعبی و فلفل، پیاز و سیر را هم به صورت ریز خرد کنید. مواد خرد شده را روی یک سینی فر بچینید و روی آن‌ها پاپریکا و ادویه بپاشید. سپس مقداری روغن روی آن‌ها بزنید و سینی را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مواد شروع به قهوه‌ای شدن کنند.


مرحله دوم
سبزیجات پخته شده را همراه شیرنارگیل،آب مرغ و شربت افرا داخل غذاساز بریزید. چند بار مواد را پالس بزنید تا کاملا یکدست شوند. یک تابه بردارید و مواد داخل غذاساز را داخل تابه روی حرارت قرار دهید. به مقدار لازم به مواد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ داغ شود. سپس آن را با نان تست سرو کرده و نوش جان کنید.


نکات
می‌توانید به جای 200 میلی‌لیتر آب مرغ از عصاره مرغ و 200 میلی‌لیتر آب استفاده کنید.
اگر با غذاهای خیلی تند نمی‌توانید ارتباط برقرار کنید از مقدار فلفل کم‌تری استفاده کنید.
زنجبیل یکی ازخوراکی‌های مفیدی است که سرماخوردگی را از پا در  می‌آورد پس حتما سوپ زنجبیل را هم امتحان کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :